YouTube Nasıl kaliteli içerik üretilebilir?

Şu an için amacım hobi.
Hobi içinse bu kadar detaya hiç gerek yok kendinizce benim demiş olduğum 15 saniye olayından yararlanarak güzel şeyler çıkarın ortaya belki bir gün patlar.

O zaman para kısmına takılmanıza gerek yok ki 2015'teki gibi değil YouTube kazançları Mr Beast falan olmanız lazım iyi para kazanmanız için ki onun gelirlerinin büyük kısmıda zaten sponsorlardan geliyor. Ne gibi içerikler yapacaksınız rehber dediniz neyin rehberini?
Şu tarz.
1753437762661.png

Selamlar, YouTube'da Linux, Windows ve oyunlar üzerine içerik üretmeye başladım. İçeriklerimi nasıl daha da kaliteli bir hale getirebilirim?
Doğal ve rahat olacaksın,takipçilerine ailenmiş gibi bakacaksın.Hani ilgi alanındır değildir bilmem ama TaoWB'nin videoları bana çok çok samimi geliyor doğallığı olsun samimiyeti olsun ağzı olsun herşeyiyle gerçekten kaliteli bir kanal ve insan. Onu izleyip birkaç not alabilirsin.

Hobi içinse bu kadar detaya hiç gerek yok kendinizce benim demiş olduğum 15 saniye olayından yararlanarak güzel şeyler çıkarın ortaya belki bir gün patlar.
Teşekkürler. ^^
Kapaklar bir tık basit kalmış daha da gelişebilir.
Açıkçası daha önce içerik üretmedim, bu konuda direkt olarak yapay zeka kullanıyorum.

Bu işi yapan bir arkadaşım videonun ilk 15 saniyesi çok önemli izleyiciyi video da tutabilmek için ilgisini çekecek şeylerden bahsetmen gerekiyor demişti. Ayrıca kapak ve video açıklaması da ilgi çekici olsun. Kanser bu meyvelerden korkuyor gibi clickbait başlıklar yerine daha mantıklı ve dikkat çekici olmalı. İnsanların günümüzde bir içeriğe bağlı kalma süresi de iyice düştü. Kısa ve anlaşılır olmalı gereksiz uzun tutmaktan kaçın.

Doğal ve rahat olacaksın,takipçilerine ailenmiş gibi bakacaksın.Hani ilgi alanındır değildir bilmem ama TaoWB'nin videoları bana çok çok samimi geliyor doğallığı olsun samimiyeti olsun ağzı olsun herşeyiyle gerçekten kaliteli bir kanal ve insan. Onu izleyip birkaç not alabilirsin.
Bunu samimiyet ve topluluk ile iletişimde kalma diye not alabilirim.
Bu işi yapan bir arkadaşım videonun ilk 15 saniyesi çok önemli izleyiciyi video da tutabilmek için ilgisini çekecek şeylerden bahsetmen gerekiyor demişti. Ayrıca kapak ve video açıklaması da ilgi çekici olsun. Kanser bu meyvelerden korkuyor gibi clickbait başlıklar yerine daha mantıklı ve dikkat çekici olmalı. İnsanların günümüzde bir içeriğe bağlı kalma süresi de iyice düştü. Kısa ve anlaşılır olmalı gereksiz uzun tutmaktan kaçın.
Haklısınız, hızlı tüketilebilir içerik olması çok daha iyi oluyor.
Ufak bir shorts videosu hazırlamıştım, 24 saat geçmemesine rağmen güzel izlendi.
1753437967773.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı