Nasıl kardeşimden korunabilirim?

Yaşı 23 olarak gözüküyor.

O gerçek değil :D
Küfür ettiğini söyleyin. Gerçi bu sefer de inanmazlar, küçük kardeşler her zaman savunulur değil mi?😓

Ses kaydı alın küfür ederken. Sonra tehdit edersiniz. Dayaktan anlamıyormuş.

Hocam alamam onla bir anlaşmamız var eğer söylersem yaptığım her şeyi söyler.
Güzel bir korku oyunu oynat ohhhhh miss pamuk gibi olur.

Hocam o benden de korkusuz.

@Arıcan Ayrı kullanıcı oluşturun. Sonra normalde kullandığınız kullanıcıyı gizleyin. Kardeşiniz sorarsa çok kasmıştı temizlik yaptım dersiniz. Bütün şifrelerinizi değiştirin. O sadece bir kullanıcı bulacağına göre kullanıcının yetkilerini minimuma çekin. Uygulama filan kurmaya çalışırsa kuramaz. Hatta biraz yazılım biliyorsanız kendiniz fake antivirüs yapıp PC'yi 100 tane virüs inmiş gibi gösterin. Sonra şakacıktan format filan atsın uygulama. Babanızı çağırın gösterin bak kardeşim ne yaptı seni masrafa soktu diye. Sonra ona PC yasaklanır. Siz de ben ders çalışıyorum bahanesi ile PC'yi tamamen kendiniz kullanırsınız. Ayrıca masaüstündeki simgelerin kısayol konumunu shutdown -h -t 1 -c "HATA: PC Bozuldu!" olarak değiştirin. Sorun çözülür.

@Arıcan ayrı kullanıcı oluşturun. Sonra normalde kullandığınız kullanıcıyı gizleyin. Kardeşiniz sorarsa çok kasmıştı temizlik yaptım dersiniz. Bütün şifrelerinizi değiştirin. O sadece bir kullanıcı bulacağına göre kullanıcının yetkilerini minimuma çekin. Uygulama falan kurmaya çalışırsa kuramaz. Hatta biraz yazılım biliyorsanız kendiniz fake antivirüs yapıp PC'yi 100 tane virüs inmiş gibi gösterin. Sonra şakacıktan format falan atsın uygulama. Babanızı çağırın gösterin bak kardeşim ne yaptı seni masrafa soktu diye. Sonra ona PC yasaklanır. Siz de ben ders çalışıyorum bahanesi ile PC'yi tamamen kendiniz kullanırsınız. Ayrıca masaüstündeki simgelerin kısayol konumunu shutdown -h -t 1 -c "HATA: PC Bozuldu!" olarak değiştirin. Sorun çözülür.

Hocam moderatör düzenlemiş mesela annem evi süpürmemi söylediği için kalkıyorum başından ve dediklerimi yapıyor.

Hocam moderatör düzenlemiş mesela annem evi süpürmemi söylediği için kalkıyorum başından ve dediklerimi yapıyor.
Hocam ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Bende aynı şeyleri çektim. Neyse ki ben üstesinden geldim benim bu yazdığım taktiklerle. Ayrıca her sizinle iletişime geçtiğinde bağırarak "Kapa lan çeneni!" diye bağırırsanız 1 aya sorun kalmaz. 😁

1. çözüm : Bilgisayara şifre koyun 2. çözüm : bilgisayarın kablosunu saklayın 3. çözüm : https://donfree.space/?sc=1 :) 4. çözüm : cellat36 izleterek kardeşinin beynini yıkatmak 5. çözüm : Dayak (Anneniz evde yokken daha güvenli olur) 6.çözüm : Kardeşinle beraber oyun oyna

Olay ne durumda bilmiyorum ama yazmak istedim. Bilgisayarı bırakınca telefonundan ses kaydı al ve onun küfür ettiğini annene göster.

Hocam arkaya ses kayıt açıp kardeşinize verin odadan çıkın, sonra kayıt ettiğiniz sesi anne ve babanıza WhatsApp üzerinden atın.
Görev tamamdır.

Hocalarım yapamam söylersem yaptığım her şeyi söyler ve bu da evde kıyamet kopması demek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı