Ailede genetik saçlarım dökülüyor ve kötü duruyor. R önler çok açıldı kazıttırıyorum yine çıkıyor ben bir daha hiç çıkmasın istiyorum. Bir yolu var mı? Dalga geçecek, yapma pişman olursun ve saç çıksın diye tavsiye verecekler yazmasın.
Neden dalga geçiyorsun?Yapma pişman olursun.![]()
Neden dalga geçiyorsun?
Kafanı yak. Oluyor o zaman. Ölme riskinden sorumlu değilim.Ailede genetik saçlarım dökülüyor ve kötü duruyor. R önler çok açıldı kazıttırıyorum yine çıkıyor ben bir daha hiç çıkmasın istiyorum. Bir yolu var mı? Dalga geçecek, yapma pişman olursun ve saç çıksın diye tavsiye verecekler yazmasın.
Peki teşekkür ederim düşüneceğimDostum haftada 3 kere felan kendi başını traş edip o şekilde devam etmeni öneririm. Hiç çıkmasın diyerekten yapacağın işlemin geri dönüşü olmayacaktır, hayat bu belki yarın birgün fikrin değişir o yüzden hiçbir zaman vücuduna kalıcı izler bırakmanı önermem. Buna ek olarak saçlı deriye yapılan epilasyonların hem pahalı, hem zor bulunan bir hizmet hemde sağlık açısından zararlı olduğunu biliyorum. Alın kısmında çıkan kıllara yönelik epilasyonlar var onlarda sıkıntı yok ama doğrudan saçlı deriye yönelik olunca iş değişiyor. Bence sen bu fikrinden vazgeç, kendi kendini traş edip o şekilde devam et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.