Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi kilo almak istiyorum. Şu an 67 kilo 1.88 boyundayım. Yaş 17. Boyuma göre zayıf gösteriyorum. 75-80 kilogram arası olmak istiyorum. Kilo almanın yolları nelerdir acaba? Sağlıklı bir biçimde olursa güzel olur, spor falan da varsa her türlüsünü yaparım. Önerilerinizi bekliyorum.
Fitness'a giderek alabilirsiniz bence. Ben hiç kilo almayan birisiydim, Fitness'a başladım ve 3 hafta sonra 4 kilo aldım. Bunu daha sonra verip, kas yapacağım.
Ayrıca kilo aldırıcı tozlar var, gayet güvenilirler.
Herbalife adını taşıyan hiçbir ürünü alma sakın. Genel olarak başında Herba olan ürünleri alma aslında Kilo almanın en iyi yolu kalori hesabı yapmaktır. Verdiğin miktarın üstünde kalori alırsan basit mantıkla kilo alırsın. Diyetisyen ile görüşürsen en faydalı programı ve alacağın kalori miktarını çıkartacaktır o sana. Yanında spor yaparsan da kıyak olur, iyi olur.
Düzgün uyku düzenin olmalı ve sağlıklı bir beslenme programı yapmalısın. Eğer kiloların yağdan oluşmuyorsa spora gidip daha estetik bir hale gelebilirsin.
İhtiyacın olan kalorinin üzerine 200-300 kalori koyarak ilerlemelisin. Yanında da ağırlık çalışarak haftada ortalama 1 kiloya yakın alabilirsin. Ama fast-food tarzı değil protein ağırlıklı beslenmen gerekiyor. Bu kadar basit, diğer her şey fasa fiso maalesef ki.