Nasil kilo alınır?

Çok teşekkür ederim, bu konuda bu kadar ilgili durduğunuz için teşekkür ederim. Evet spesifik bilgi istiyorum bu benim hastalığım gibi bir şey ama yardım ettiğiniz için teşekkür ederim bunları uygulayacağım.

Hocam kafaya takmak değil ben ayda 4 kilo almak istiyorum yani ben 2 ayda 70 kilo olurum buda bana yeter. Eğer 1 ay dolduğunda kilo almam artmıyorsa veya 20 gün dolduğunda maalesef kendim gainer yapmayı deneyeceğim ama oda olmazsa mecbur son çare o kırmızı düğmeye basıp bunu yapacağım, zaten halihazırda yağlı bir vücudum varken bir daha yağlandırmak istemiyorum çünkü benim yağlar göbeğe ve göbeğin yanlarına gidiyor.

Buda olabilir. Ama ben evde gainer yapmayı deneyeceğim şuan öyle abartıya girmeye gerek yok ben günlük kalorimi hesaplayacağım almam gerekenleri hesaplayacağım ve 200-300 kalori fazlasını yapacağım kilo alırım herhalde alamazsamda hazır gainer alırım veya cicibebe yerim napayım.

Yağlanmak istemiyorum diyorsun ama ayda 4 kilo almak istiyorum diyorsun. Ayda 4 kilo çok fazla. Düşünsene 3 ayda 12kg alıyorsun. Bunun hadi her şeyi mükemmel yapsan 1kg kas koyarsın en az 6-7kg Yağ alırsın gerisi su vs olur ve iğrenç görünürsün. O yüzden kilo almakta acele etme. Yaza zayıf girmek obez girmekten iyidir ha? Bu işler aceleye gelmiyor sabır istiyor.

250gr bisküvi nasıl 1100 kcal? O şekilde beslenmek hem hiç sağlıklı olmayacak.

Vücuttan vücuda değişiyor. Vücudum çok yağ tutmuyor. 5 kilo almam rağmen. Güncel fiziğim bu şekilde. Obez görünmüyorum gördüğün gibi damar hatlarım bile kapanmadı.

Dosya Ekleri

• IMG_3012.jpeg
    146,5 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1970.jpeg
    50,2 KB · Görüntüleme: 17
Hocam peki sizin dediğiniz gibi Shake yaparsam ayda kaç kilo alırım? Bende kilo alma sistemini bilmiyorum ki 4kg standart duruyor gözümce. Tabi yağ almak istemem çünkü yağlı kötü dururum ama yaglanip zayıflamak zor olur diye düşünüyorum eğer bu yöntem daha iyiyse olur. Yaza zayıf girmek tabii daha iyi

Hocam shake yapmak sadece işi kolaylaştırır o mucizevi bi iksir değil. Dediğim gibi kendi kilona yaş oranına göre vs o matematiği kullan. Günlük ne alman gerekiyorsa onu öğünlere böl mükemmel uyması gerekmiyor sayıların 50 kalori fazla alsan da olur 50 az alsan da. 50gr karb alsan da çok alsan da olur detaylarda kaybolma. Sadece yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…