İdeal kilonun üzerinde değilsin bu arada. Göbeğin falan varsa sadece yağlısın hani kilon gayet normal. Kilo vermek yerine istersen spora başla ve yağları yakıp kas kütlesi kazan ya da kilo verip zayıf olacaksın. Seçim sana kalmış ama ben şahsen senin yerinde olsam zayıf cılız biri olmaktansa spora başlardım.
İdeal kilonun üzerinde değilsin bu arada. Göbeğin falan varsa sadece yağlısın hani kilon gayet normal. Kilo vermek yerine istersen spora başla ve yağları yakıp kas kütlesi kazan ya da kilo verip zayıf olacaksın. Seçim sana kalmış ama ben şahsen senin yerinde olsam zayıf cılız biri olmaktansa spora başlardım.
Göbeğim pek yok fakat yağlıyım. Zaten 5 kilo versem yetecek benim için. O şekilde cılız da olmam. Şu an da spora pek fazla vakit ayıramıyorum. 11.sınıf olduğum için ders de çalışmam lazım bir de okulum 9-4 arası. Ama erkek günlerinde cardio yapmaya gidebilirim tabii ki.
Günlük aldığınız kalori miktarını hesaplayıp kalorinin çoğunluğunu oluşturan gıdaları hayatınızdan çıkarırsanız yavaş yavaş kilo vermeye başlarsınız. Yavaş yavaş diyorum çünkü spor yapmadan hızlı kilo vermek baya zor zaten siz fazla kilolu değilsiniz yavaş yavaş kilo vermek size hayli hayli yeter. Bunun dışında hayalinizdeki kiloya ulaştıktan sonra tekrardan eski yeme alışkanlığınıza dönmeyin yoksa yine aynı kiloya dönersiniz
Yemekleri tuzsuz yemelisin. Bir de her akşam yemek yemek zorunda değilsin. Arada sadece salata falanda ye. Ama kilon boyuna göre gayet normal niye kilo vermek istediğinizi öğrenebilir miyim?
Yemekleri tuzsuz yemelisin. Bir de her akşam yemek yemek zorunda değilsin. Arada sadece salata falanda ye. Ama kilon boyuna göre gayet normal niye kilo vermek istediğinizi öğrenebilir miyim?