İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 20 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar; yaşım 15, boyum 183 cm, kilom 90 kg ve vücudumda bölgesel kilo yok, her yer eşit. 80 kilonun altına düşmek istiyorum. Nasıl beslenmeliyim ve nasıl egzersiz yapmalıyım?
Arkadaşlar; yaşım 15, boyum 183 cm, kilom 90 kg ve vücudumda bölgesel kilo yok, her yer eşit. 80 kilonun altına düşmek istiyorum. Nasıl beslenmeliyim ve nasıl egzersiz yapmalıyım?
A alibozoglu1 Femtopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3 20 Ağustos 2020 #2 6 Ay once 95 kiloydum simdi 73 nasil kilo verdigimi bilmiyorum.
Jose'ph Kilopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 292 20 Ağustos 2020 #3 Yemegini az ve sık yemelisiniz en önemlisi dengeli beslenmek ve yemek seçimi ara ögün meyve ile yapıp kendini tok tutman lazım ki metabolizman hızlı çalışsın. Artı gün boyu bol su iç 3 lt yeterli. Kardiyo spor ihmal etme.
Yemegini az ve sık yemelisiniz en önemlisi dengeli beslenmek ve yemek seçimi ara ögün meyve ile yapıp kendini tok tutman lazım ki metabolizman hızlı çalışsın. Artı gün boyu bol su iç 3 lt yeterli. Kardiyo spor ihmal etme.
Eraph Decapat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 449 Çözümler 1 Yer Tekirdağ/Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #4 Hamur tarzı şeyleri kaldır demiyorum azalt. Sebze ve meyve ve arada sırada et ile beslen. Yürüyüş ve spor yap. Gerisi tartıda belli olur.
Hamur tarzı şeyleri kaldır demiyorum azalt. Sebze ve meyve ve arada sırada et ile beslen. Yürüyüş ve spor yap. Gerisi tartıda belli olur.