Nasıl kilo verilir?

IIMERTII

Hectopat
Daha fazla  
1.82 boy 78 kilo fazla geliyor bana. Bir 5 kilo civarı vermek istiyorum. Bunu ilk başta hızlı biraz kilo vermem lazım ama kıyafet alamıyorum, üstüme uyanı 8 denemeden sonra bulabiliyorum. Yani nasıl hızlı kilo verebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 8 ay boyunca spor yaparak ve düzgün yemeye çalışarak 12 kilo verdim tabi sizde farklı olabilir. Bir anda mucize gibi size kilo verdirecek bir şey yok. Kardiyo artı düzgün ve sağlıklı yemeniz lazım kilo vermek istiyorsanız. Çayı şekersiz, yemeği ekmeksiz yiyeceksiniz. Abur cubur, asitli içecekler, poğaça gibi şeyler veya şekerli şeyler yemeyeceksiniz yani işte zararlı ve fazla kalori içeren.

Kardiyo olarak bu arada bunu öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağlıklı şeyler olarak ne yiyeceğini bilmiyorsan isen:

Tabağını yemeğin protein falanına göre nasıl böleceğini bilmiyorsan:

Aç yatmaya çalış. Uyumadan 4-5 saat önce akşam öğününü yemiş ol. Bol su iç. Yürüyüş veya herhangi bir aktivite yap. Bol su iç. Yemekten önce su iç. Şeker ve ekmek yeme. Öğün atlama. Ben kısaca bu şekilde yaklaşık 8 ayda 20 kilo verdim.

Hocam aslında aman aman bir şey yapmana gerek yok. Ben 1 ayda, fırın ekmeği ve fazla yemek yemeden 5 kilo verdim. Fırın ekmeği yerine çavdar ekmeği yiyeceksin. Ayrıca çok yemek yemeyeceksin. Yarım doyacaksın, tam doymayacaksın.

Spor yapacaksın hocam ve tabikide arkadaşında söylediği gibi kalori açığı en önemli unsur. Buarada spor derken ağır bir spor demiyorum, evinizde kendinize ufacık bir alan yaratarak gunde 30-45 dk arası verimli bir spor yapabilirsiniz.Tabi imkanınız varsa açık havada spor yapmanızı öneririm. İnternete bodyfit yazarsanız videolar karşınıza çıkacaktır. Başlangıç seviyelerini rahat yaparsınız gözünüz korkmasın. 165 kilodan 85 kiloya inmiş biri olarak kilo vermek çok kolay kiloyu korumak zordur diyorum. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı