Nasıl kilo verilir?

Ne demek hocam hiç sıkıntı yok önemli olan önceden söylediğiniz şey değildir, özür dileyecek kalitede birisi olmanızdır. Bu arada kolun kaç cm merak ettim PP'den.
O eski hocam, Ramazan'da küçüğüm mâlum iftardan sonra 36 buçuk falan çıktı fakat normal boyutu nedir bimilyorum, eskisi gibi olmadığım kesin ama. Gittikçe eriyorum sanki yapmama rağmen, psikoljim bozuldu.

O eski hocam, Ramazan'da küçüğüm mâlum iftardan sonra 36 buçuk falan çıktı fakat normal boyutu nedir bilmiyorum, eskisi gibi olmadığım kesin ama. Gittikçe eriyorum sanki yapmama rağmen, psikolojim bozuldu.
Pumplu hali mi yoksa pumpsuz mu? Ben de 27 gün tuttum Ramazan'ı sanki küçülmüş gibi hissediyorum ama aksine büyümüş. Geceleri uyumadan önce mutlaka 150gr süzme yoğurt yiyordum belki uzun saatler protein almamak kas erimesi yapmıştır sizde. Ben kazein proteini aldığım için uzun süre vücutta sindirildi ve kas erimesi yapmadı. Ayrıca süzme yoğurt peynir sevmeyenler için bayağı iyi bir kazein proteini.

Pumplu hali mi yoksa pumpsuz mu? Ben de 27 gün tuttum Ramazan'ı sanki küçülmüş gibi hissediyorum ama aksine büyümüş. Geceleri uyumadan önce mutlaka 150gr süzme yoğurt yiyordum belki uzun saatler protein almamak kas erimesi yapmıştır sizde. Ben kazein proteini aldığım için uzun süre vücutta sindirildi ve kas erimesi yapmadı. Ayrıca süzme yoğurt peynir sevmeyenler için bayağı iyi bir kazein proteini.
İdmandan önceydi hocam, dediğiniz şey mantıklıydı. Ben de hedefledim fakat aile ortamı olunca üzerine uyku olunca direkt karbonhidrata abandım. Sağlık olsun, çalışmaya devam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı