Nasıl kilo verilir?

yorgunbiri

Centipat
Daha fazla  
Herkese selam.
Ben 94 kilo 180 boyundayım ve amacım 85 kilo altına düşmek, bunu nasıl yaparız? Spora başladım ama antrenman ne yapılamaz, kardiyo ne kadar yapılamaz, antrenman kaç gün olacak, ne kadar protein almam lazım, en ucuz nasıl karşılarım bilmiyorum, bilen biri varsa yardım etsin. Amacim yaz sonunda 85 kilo bankalarına ulaşmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığım şehirde bir diyetisyene gittiğimde kalori açığımı kapatacak şekilde bana haftalık program yazmıştı ve gerçekten 1 haftada 4-5 kilo vermiştim (metobolizma ile de alakası var tabii ne kadar verildiğinin.)

Yaşadığım şehirde bir diyetisyene gittiğimde kalori açığımı kapatacak şekilde bana haftalık program yazmıştı ve gerçekten 1 haftada 4-5 kilo vermiştim (metobolizma ile de alakası var tabii ne kadar verildiğinin.)

Yani dediğin hareketler ile bir bilgim yok ancak seninde metobolizman benimki gibi hızlıysa hiç spor yapmadan birkaç ayda çok rahat kilo verirsin, kendini de yormamış olursun ama tabii ki de spor önemli güzel 👍👍👍👍

Hocam son üç aydır haftada 3 kere 1-1.5 saat yürürüm, ilk başta faydasızmış falan desemde uzun vadede faydalarını gördüm, 73 kilodan 67-68 kilolara düştüm, sadece kilo değil başka faydalarıda var. Düzenli olması şartıyla yürümenizi öneririm

Sadece yürümek sıkıcı gelebilir YT-den sesli kitap indirip dinleyebilirsiniz yürürken, keyifli oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı