Nasıl kitap satabilirim?

RAMB0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, toptancıdan kitap alıp internette satmayı düşünüyorum. Instagram hesabı üzerinden yapacağım, herhangi bir şahıs şirketi filan açmadım. Sahibinden'e filan baktım ücretsiz kargo diyor ama 5 liralık kitaba 25 lira komisyon koyuyor. Kargo firmalarında okuma kitabı gönderme ücretleri ne kadar bilmiyorum. Firmalar ile anlaşma yapmam mümkün mü? Veya önerdiğiniz az komisyonlu bir site var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Şirket açmadan olmaz, vergi ödemen gerek filan yazmayın. Biliyorum zaten. Ben küçük çaplı satışlar yapacağım için(en fazla ayda 200-300₺ ancak kazanırım) sorun olmaz diye düşünüyorum. Tabii gelirim artarsa vergi öderim. O konuda sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan mağaza açmayı deneyebilirsiniz hocam en çok kitap satan sitelerin başında geliyor.
Bildiğim kadarıyla Amazon da satış yapmak için şirket açmak gerekiyor.
Sahibinden sitesinde güncel kitaplar satarsan kitapevi avukatı tarafından ihtar yiyebilirsin. Bu durumu fazla ciddiye alma. Satış şekli olarak türler arasında set yaparak, alıcı için daha hesaplı olmasını sağlayabilirsin. 🙂
Teşekkürler, önerinizi dikkate alcağım.
Elinizde ramtha kitapları var mı? Ya da iktidar güç sahibi olmanın 48 yöntemi kitabı.

Elinizde piyade hücumu ve savaş günlükleri adlı kitap varsa satın alabilirim.
Daha satış yapmaya başlamadım, kargo işini halledersem bu kitapları temin etme şansım var tabi ki.

Dolap gibi uygulamaları deneyebilirsiniz ama onlarda komisyon kesiyor diye biliyorum.

Hocam bence dolap uygulamasında satın.
Dolap uygulaması 0-50 tl arası ürünler için 6.5 tl komisyon alıyor. Kargo parası bu komisyona dahil mi? Yoksa ayrı olarak kargo parası da mı ödeyeceğim?
Ayrıca ptt kitap indirimi varmış. Bunu kullanabilir miyim satış için? Ve kaç tl'ye geliyor kargo, bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı