Nasıl kitap satabilirim?

@RAMB0 sahibinden Param Güvende yöntemi ile alınan komisyonda kargo dahil oluyor.

Evet ama o da çok fazla komisyon alıyor. PTT Kargo indirimini kullanacağım sanırım, teşekkürler.
@MisafirTerliği34 Son olarak, kitapları gönderirken sadece patpata sarıp göndermem yeterli olur mu? Bazıları öyle gönderiyormuş internetten. Yoksa kutu da ayarlamalı mıyım? Ama kutu maliyeti arttırır.

Son düzenleme:
Evet ama o da çok fazla komisyon alıyor. PTT Kargo indirimini kullanacağım sanırım, teşekkürler.
@MisafirTerliği34 Son olarak, kitapları gönderirken sadece patpata sarıp göndermem yeterli olur mu? Bazıları öyle gönderiyormuş internetten. Yoksa kutu da ayarlamalı mıyım? Ama kutu maliyeti arttırır.
Pat pat yeterli fakat örnek olarak ciltli, özel seri kitapları kartona sarıp üstüne pat pat geçebilirsin.

Arkadaşlar, toptancıdan kitap alıp internette satmayı düşünüyorum. Instagram hesabı üzerinden yapacağım, herhangi bir şahıs şirketi filan açmadım. Sahibinden'e filan baktım ücretsiz kargo diyor ama 5 liralık kitaba 25 lira komisyon koyuyor. Kargo firmalarında okuma kitabı gönderme ücretleri ne kadar bilmiyorum. Firmalar ile anlaşma yapmam mümkün mü? Veya önerdiğiniz az komisyonlu bir site var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Şirket açmadan olmaz, vergi ödemen gerek filan yazmayın. Biliyorum zaten. Ben küçük çaplı satışlar yapacağım için(en fazla ayda 200-300₺ ancak kazanırım) sorun olmaz diye düşünüyorum. Tabii gelirim artarsa vergi öderim. O konuda sıkıntı yok.
Kitaplar kargoda ağırlığına göre fiyat alır. Mesela 1 kgye veya altına Aras kargo 12 tl diyor karar senin başarılar :)

Elinizde ramtha kitapları var mı? Ya da iktidar güç sahibi olmanın 48 yöntemi kitabı.

Elinizde piyade hücumu ve savaş günlükleri adlı kitap varsa satın alabilirim.
Kitaplar elimde mevcut, satın almak isterseniz dolap uygulamasına bakabilirsiniz, hatta daha kolay bulmak isterseniz instagram da _kitaphanem__ olarak arkadaşımla beraber satış yapmaya başladık, herkesi bekliyoruz.

Şirket açmadan olmaz, vergi ödemen gerek filan yazmayın. Biliyorum zaten. Ben küçük çaplı satışlar yapacağım için(en fazla ayda 200-300₺ ancak kazanırım) sorun olmaz diye düşünüyorum. Tabii gelirim artarsa vergi öderim. O konuda sıkıntı yok.
Vergi ödesen kimsenin kullanmayacağı köprünün vidalarını almış olursun. Gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı