Nasıl kız arkadaş edinilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16 yaşındayım. Çekingen ve sessiz biriyim. Hala hiç sevgilim de normal kız arkadaşım da olmadı. Çevremdeki herkesin sevgilisi var benden küçüklerin bile, ben aşırı kıskanç birisiyim ve artık dayanamıyorum. Hepsi Türkiye'deki kızların suçu. Hepsi keko sevdiği için onların yüzünden hayatım boyunca yalnız yaşayacağım.
Dostum, sıkıntılı bir çevren olduğu için böyle bir düşünceye kapıldığını varsayarak şunu diyeceğim; çevreni değiştir. Bulunduğun ortamı değiştirdiğin ve biraz daha az ön yargıyla ilişkilere açıldığın zamân sana uygun bir kız arkadaş bulabilirsin. Ancak yaşın 16, bu yaşlarda yapılan ilişkiler genelde yalnızca "yapılmak" için varlar. Çekingenliğini biraz daha azaltarak, hiç değilse törpüleyerek güzel bir başlangıç yapabilirsin. Ancak sağlıklı bir ilişki arıyorsan, daha zamânın bol.

Eğer konu troll amaçlı değilse senle değil kız evcil hayvan bile beraber yaşamaz şu kafa yapısına bak sen üreme zaten.

Üremicem yok edeceğim

Bakkalden ekmek mi aliyorsun napiyorsun gonul isi ben isteyince olur tarzi bir şey degil. Bence sorun kizlarda degil sende bir olmamislik var ki istemiyorlar.

Hayır ben kötü biriside değilim ne yapayım internetten bir kız arkadaş edindim 5 gün önce o da az önce keko biriyle aldattığını öğrendim görünüş olarak da ortalama üzerindeyim

Dostum, sıkıntılı bir çevren olduğu için böyle bir düşünceye kapıldığını varsayarak şunu diyeceğim; çevreni değiştir. Bulunduğun ortamı değiştirdiğin ve biraz daha az ön yargıyla ilişkilere açıldığın zamân sana uygun bir kız arkadaş bulabilirsin. Ancak yaşın 16, bu yaşlarda yapılan ilişkiler genelde yalnızca "yapılmak" için varlar. Çekingenliğini biraz daha azaltarak, hiç değilse törpüleyerek güzel bir başlangıç yapabilirsin. Ancak sağlıklı bir ilişki arıyorsan, daha zamânın bol.

Dostum tam kendimi düzelttim dedim kız arkadaş yaptım az önce onun da kekoyla aldattığını öğrendim tek istediğim hayatımı birlikte geçirmekti çevrem cidden sıkıntılı ama artık ne yapacağım bilemiyorum insanlara hiç güvenim kalmadı içimde o kadar birikmiş şey var ki bazen ağlayasım geliyor küçüklüğümden beri selektif mutizm yüzünden insanlarla iletişim olmadı özgüvenimi artıramıyorum beni herkes küçük düşürüyorlar hiç sevgi görmedim her geçen gün daha bıkkın çökmüş yaşlanmış ve ezik biri haline geliyorum belkide insan değilimdir ne olduğumu bilmiyorum doğumum bir hataydı insanlardan hiç umudum kalmadı bu yaşımda arkadaşım yok ilişkim yok o kadar yalnızım ki heryerde 0 takipçim var herkes beni unuttu ve bırakıp gitti yalnız ve izole bir hayat yaşıyorum ölsem kimsenin haberi olmayacak bana olumlu cevap verdiğin için sana minnettarım sen iyi birisin keşke herkes böyle anlayışlı olsa belki de birçok şeyi deneyimleyemeden hayatıma artık son vermeliyim

Son düzenleme:
Kral daha 16 yaşındasın farkındasın değil mi önünde dolu hayat var. Klasik ergen hislerin bunlar.

Üremicem yok edeceğim.

Hayır ben kötü biriside değilim ne yapayım internetten bir kız arkadaş edindim 5 gün önce o da az önce keko biriyle aldattığını öğrendim görünüş olarak da ortalama üzerindeyim.

Dostum tam kendimi düzelttim dedim kız arkadaş yaptım az önce onun da kekoyla aldattığını öğrendim tek istediğim hayatımı birlikte geçirmekti çevrem cidden sıkıntılı ama artık ne yapacağım bilemiyorum insanlara hiç güvenim kalmadı içimde o kadar birikmiş şey var ki bazen ağlayasım geliyor küçüklüğümden beri selektif mutizm yüzünden insanlarla iletişim olmadı öz güvenimi artıramıyorum beni herkes küçük düşürüyorlar hiç sevgi görmedim her geçen gün daha bıkkın çökmüş yaşlanmış ve ezik biri haline geliyorum belki de insan değilimdir ne olduğumu bilmiyorum doğumum bir hataydı insanlardan hiç umudum kalmadı bu yaşımda arkadaşım yok ilişkim yok o kadar yalnızım ki her yerde 0 takipçim var herkes beni unuttu ve bırakıp gitti yalnız ve izole bir hayat yaşıyorum ölsem kimsenin haberi olmayacak bana olumlu cevap verdiğin için sana minnettarım sen iyi birisin keşke herkes böyle anlayışlı olsa belki de birçok şeyi deneyimleyemeden hayatıma artık son vermeliyim.

Klasik ergen kafası. Böyle triplere girip bu şekilde konuşursan hiç kimse dönüp suratına bakmaya tenezzül etmez. Yanlış anlama ama yıkıcı eleştiri yapıyorum. Önünde lanet olası yıllar varken kendini geliştirip fiziğini güçlendirip mentalini düzeltmeye çabalamadan böyle triplere girmeye devam edersen dediğin gibi kimse seni sevmez bir tane dostun olmaz.

Klasik ergen kafası. Böyle triplere girip bu şekilde konuşursan hiç kimse dönüp suratına bakmaya tenezzül etmez. Yanlış anlama ama yıkıcı eleştiri yapıyorum. Önünde lanet olası yıllar varken kendini geliştirip fiziğini güçlendirip mentalini düzeltmeye çabalamadan böyle triplere girmeye devam edersen dediğin gibi kimse seni sevmez bir tane dostun olmaz.

Ergen kafası değil cidden artık dayanamıyorum önümde bir ton engel var diyelim ki spor yaptım iletişim nasıl kuracağım ben diyorum ki arkadaşım bile yok sence normal bir şey mi bu seçici konuşmazlığın doğru düzgün tedavisi de yok zaten kendini benim yerime koy böyle bıkkın çökmüş bir durumda yok olmayı mı istersin yoksa ne olacağı belli olmayan bir hayat yaşamak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Troll değilim ve asıl siz böcekler linçlenmeliksiniz.

Ergen kafası değil cidden artık dayanamıyorum önümde bir ton engel var diyelim ki spor yaptım iletişim nasıl kuracağım ben diyorum ki arkadaşım bile yok sence normal bir şey mi bu seçici konuşmazlığın doğru düzgün tedavisi de yok zaten kendini benim yerime koy böyle bıkkın çökmüş bir durumda yok olmayı mı istersin yoksa ne olacağı belli olmayan bir hayat yaşamak mı?

Kardeş 16 yaşındasın 16 YKS derdin yok eğer işe gitmiyorsanda evde camış gibi yatarsın iş derdin sıkıntında yok işe gitsen yüksek ihtimal yazardında yani kısaca yaşadıklarının hepsi rahat batması neyse genel olarak benim de okul hayatım çalkantılı geçti psikoloğada gittim dışlandığımda oldu lisede son 2 senede ortam yapıp açılmıştım kız meselesine gelince bu işler öyle basit değil kız gelsin bana yazsın sevgili olalım yok bir şekil kendini çekmen lazım, ama nadirde olsa kız yazabiliyor bana öyle yazan olmuştu 2021 sonunda konuştuk sevgili olmak istemişti ben istemiyorum demiştim o zamandan beri ara sıra konuşuruz onun dışında diğer yazdığım kızların çoğundan da ters yediklerim olmuştur ama umurumda değil yenilen pehlivan güreşe doymazmış o yüzden devam, ama senin yazdıklarına göre düşüncelerin leş bu kafayla yanına kedi bile gelmez önce kendini düzelt, spor yaparım iletişimi nasıl kuracağım demişsin denemeden olmaz bu işler zaten bir dükkana girdiğinde selamünaleyküm veya kolay gelsin hayırlı işler bile desen özgüvenin ufak ufak yükselir.

Troll değilim ve asıl siz böcekler linçlenmeliksiniz.

İnsanlar seni istemiyorsa suçu insanlarda degil kendinde ara.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı