Nasıl kız arkadaş ediniyorsunuz?

@juken hocam kafaya tipi takarsan evet öz güvensiz olursun. Diger yönlerinle de eksiğini kapaman lazımdi ama geç kalmışsın baya. Mesela bu hafta konuştuğum kız vardı güzel falan neyse işte birini unutamamis gibi duruyodu onu anlayınca pek uğraşmadım zaten çocuğu bir görsen 170 boyu artirmiyosa daha kısa da olabilir tipi kötü 4-5 civarı böyle örnekler de olunca senin sadece tipten kaybettiğini düşünmüyorum. İşin biraz zor olur sadece ama hiç sevgili bulamayacak kadar zor olmaz.

Bir de hiç sosyal çevren yok o da daha takıntılı olmana yol açıyor muhtemelen.

Son düzenleme:
@juken hocam kafaya tipi takarsan evet öz güvensiz olursun. Diger yönlerinle de eksiğini kapaman lazımdi ama geç kalmışsın bayağı. Mesela bu hafta konuştuğum kız vardı güzel falan neyse işte birini unutamamis gibi duruyordu onu anlayınca pek uğraşmadım zaten çocuğu bir görsen 170 boyu artirmiyorsa daha kısa da olabilir tipi kötü 4-5 civarı böyle örnekler de olunca senin sadece tipten kaybettiğini düşünmüyorum. İşin biraz zor olur sadece ama hiç sevgili bulamayacak kadar zor olmaz.

Bir de hiç sosyal çevren yok o da daha takıntılı olmana yol açıyor muhtemelen.

Özgüveni etkileyen 10 larca faktör var

Tamam takıntı yaparsan düşük olur zaten özgüvenin de senin eksiğin boyunun kısa olması. Para durumun kötü değil ortalamadir diye tahmin ediyorum. Başka yerlerden kapaman lazımdi açığını fazla sosyal çevre edinebilirdin. Gyme gidebilirsin böyle şeyler. Daha iyi giyinip tarzına dikkat edebilirsin. Çok abartılı tarz yapmadığın halde iş yeri karşıyorsa başka işler de bakabilirsin. Çünkü sıfır sosyal çevreyle ortalama birinin bile işi çok zor olur. Ayni kafadaki adamlar 177-178 boya bile takılıyor.

Tamam takıntı yaparsan düşük olur zaten özgüvenin de senin eksiğin boyunun kısa olması. Para durumun kötü değil ortalamadir diye tahmin ediyorum. Başka yerlerden kapaman lazımdi açığını fazla sosyal çevre edinebilirdin. Gyme gidebilirsin böyle şeyler. Daha iyi giyinip tarzına dikkat edebilirsin. Çok abartılı tarz yapmadığın halde iş yeri karşıyorsa başka işler de bakabilirsin. Çünkü sıfır sosyal çevreyle ortalama birinin bile işi çok zor olur. Ayni kafadaki adamlar 177-178 boya bile takılıyor.
Her sevgilisi olan bunlara sahip mi yoksa benim için mi şart bunlar

@juken boyun kısa olduğu için senin için şart nerdeyse hiçbir konuda kimse eşit şekilde dünyaya gelmiyor ki.

Normal biri de yapsa iyi olur bence. Ama yapmadan da bulma şansı var.
Valla benim sonum bu eleman gibi olacak

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı