Nasıl kodlama öğrenilir?

Arama motoru. Kodlama nasil ogrenilir diye bir soru olmaz. Bunun platformu ve alani var. Burada 2 kisinin onerisine gore bunlari sececek degil heralde. :) Yazilim neymis, hangi alanlar varmis, hangi yazilimlar hangi dillerle yazilmis, hangi bilgisayar bilimi alt alanlari ilgisini cekiyor bir dusunsun ve bunlara gore programlama ogrenmeye baslasin.

Sanırım buradan öğreniyoruz
Arama motoruna yazarak öğrenebilirsiniz demeye çalışmış.
Arama motoru. Kodlama nasil ogrenilir diye bir soru olmaz. Bunun platformu ve alani var. Burada 2 kisinin onerisine gore bunlari sececek degil heralde. :) Yazilim neymis, hangi alanlar varmis, hangi yazilimlar hangi dillerle yazilmis, hangi bilgisayar bilimi alt alanlari ilgisini cekiyor bir dusunsun ve bunlara gore programlama ogrenmeye baslasin.
Her şeyi geçtik, kodlama öğrenmek, araştırma yeteneği ister.

Zamanında merakımı gidermek ve kendimi test etmek için şöyle bir kanal bulmuştum. Python, JavaScript, HTML ve CSS videoları var. Oldukça güzel anlatıyor mantığını kolayca kavrayabilmiştim. Bana göre olmadığını anlayınca da bırakmıştım. İstersen bakabilirsin. Onun dışında 0'dan öğreniyorsan başta kodlamayı değil kodlamanın nasıl bir şey olduğunu, nasıl bir mantıkla çalıştığını, hangi kodlama dilinin ne işe yaradığını öğrenmekle başla bence. Öğreneceğin dili seçtiğin zaman kendi kütüphaneleri veya YouTube videolarıyla devam edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı