Steam Nasıl kolay seviye atlanır?

Zamanla XP işi yalan. Rozet basmadıkça sağlam XP gelmez.
Nasıl yani bu gökten mi geldi ?
IMG_20240819_091441.jpg

Nasıl yani bu gökten mi geldi?

Etkinlikten geldi. Bana 7 yıl boyu Total'de 350 XP vermişler yaş rozetinden dolayı. Dolayısıyla zamanla XP işi yalan. Güncelde seviye istiyorsan paşa paşa rozet işleyeceksin. Grand prix gibi bir etkinlik yıllık olmadığına göre yine zamanla olan bir etkinlik diyemeyiz.

Etkinlikten geldi. Bana 7 yıl boyu Total'de 350 XP vermişler yaş rozetinden dolayı. Dolayısıyla zamanla XP işi yalan. Güncelde seviye istiyorsan paşa paşa rozet işleyeceksin. Grand prix gibi bir etkinlik yıllık olmadığına göre yine zamanla olan bir etkinlik diyemeyiz.
Size katılmıyorum, bundan öncede başka etkinlikler yapıldı; onun dışında sezonluk rozetler de kasılabilir.
ör:
IMG_20240819_093601.jpg IMG_20240819_093947.jpg

Son düzenleme:
Size katılmıyorum, bundan önce de başka etkinlikler yapıldı; onun dışında sezonluk rozetler de kasılabilir.
Ör:
Eki Görüntüle 2288247

Eee, yine bir şey değişmedi. Ben gösterdiğin o rozetleri hatırlıyorum. Puan dükkanından kart alıp basıyorduk sanki. Zaten puanları oyun alınca ödediğin paraya göre veriyor. Puan= harcanan para diyebiliriz. Dolayısıyla hesabı yeni, kütüphanesi ufak olan birisi için bu geçerli olmuyor. Kaldı ki bunlar "zamanla" birikecek şeyler değil. Harcama yapmak gerekiyor.

Sanki ücretsiz bir şeymiş gibi puanla alınan rozetleri göstermeniz garip.

Eee, yine bir şey değişmedi. Ben gösterdiğin o rozetleri hatırlıyorum. Puan dükkanından kart alıp basıyorduk sanki. Zaten puanları oyun alınca ödediğin paraya göre veriyor. Puan= harcanan para diyebiliriz. Dolayısıyla hesabı yeni, kütüphanesi ufak olan birisi için bu geçerli olmuyor. Kaldı ki bunlar "zamanla" birikecek şeyler değil. Harcama yapmak gerekiyor.

Sanki ücretsiz bir şeymiş gibi puanla alınan rozetleri göstermeniz garip.
Bildiğim kadarıyla puan satın alınabiliyor, yani satanlar var. Bu arada direkt rozeti alıyorsunuz. IMG_20240819_100006.jpg IMG_20240819_095938.jpg

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla puan satın alınabiliyor, yani satanlar var.

Evet, satanlar var. Yine para harcaman gerekli ama. Öyle Steam hesabı yatsın kendiliğinden seviye atlasın olmuyor. Ben zaten en başta cevabımı bu tarz bir söylem üzerine söylemiştim. Rozet basmaktan başka XP kazanma yolları var, inkar etmiyorum. Ücretsiz olanlarıyla düzgün seviye atlanmayacağını, zamanla birikmeyeceğini söylüyorum sadece.

Hocam grand prix 2019 rozeti çok iyiydi. Böyle bir rozet etkinliği bir daha ne zaman gelir acaba? tek rozetten 15.000 XP kasmak falan lazım.

Şu anki yaz etkinliği rozetini 4.000xp yapsam level atlarım aslında.
Bir daha gelmez o, her sene farklı etkinlik yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı