Nasıl mobil uygulama geliştirilir?

İşletim sistemi
Android

Taha.offlinee

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam. Bugün okuduğum lisede bulunan müdür yardımcısı önemli bir proje (Erasmus) için uygulama yapılması gerektiğini söyledi. Benim bu projeye dahil olmam lazım. Ve yazılım bilmiyorum. (sadece kodlama biliyorum :D)

Sizce yapabileceğim şeyler nedir?
Hiç uygulama yapma deneyiminiz oldu mu?

Önerdiğiniz ücretsiz program veya site var mıdır?

Direkt internet sitesini uygulamaya bağlamayı düşündüm fakat HTML, CSS vs. yazılım bilmediğim için ve hazır tema kullanmanın pek avantajlı olmadığı için kararsız kaldım.

Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden tüm hocalarıma teşekkür ederim :)

Merhaba, okulumuzun Erasmus adına yaptığı çalışmalar, fotoğrafların, bilgilerin vs. bulunacağı bir site/uygulama yapmayı planladığını söyledi.

HTML ve CSS yeter. Sadece fotoğraf ve yazı mı paylaşılacak? Hazır tamplateler kullanarak çok hızlı yapabilirsin. Bunu niçin okul kendi sitesinde paylaşmıyor?

HTML ve CSS yeter. Sadece fotoğraf ve yazı mı paylaşılacak? Hazır tamplateler kullanarak çok hızlı yapabilirsin. Bunu niçin okul kendi sitesinde paylaşmıyor?
HTML ve CSS kodlarını github gibi açık kaynaklı siteler kullanarak yapılabilir mi acaba?

Hazır ve ücretsiz templatelerin altında genelde atıf bulunuyor, bu hoş birşey değil hocam.

Kendi sitelerinde değil, sadece proje için yapılmış, Play Store'e yüklenecek bir site veya uygulama istiyorlar. Kendi sitelerinde yayınlamamalarının sebebi ise bu uygulama da projenin içinde bulunacak sanırım.

Yazılım bilmeyip nasıl kodlama biliyorsunuz hocam?

Uygulama mı geliştireceksiniz yoksa web sitesi mi lütfen ona karar verin ki ona göre cevap versinler.
Hocam, hangisinin daha kolay/mantıklı olduğunu bilmediğim için buraya danıştım.

Öncelikle herkese selam. Bugün okuduğum lisede bulunan müdür yardımcısı önemli bir proje (Erasmus) için uygulama yapılması gerektiğini söyledi. Benim bu projeye dahil olmam lazım. Ve yazılım bilmiyorum. (sadece kodlama biliyorum :D)

Sizce yapabileceğim şeyler nedir?
Hiç uygulama yapma deneyiminiz oldu mu?

Önerdiğiniz ücretsiz program veya site var mıdır?

Direkt internet sitesini uygulamaya bağlamayı düşündüm fakat HTML, CSS vs. yazılım bilmediğim için ve hazır tema kullanmanın pek avantajlı olmadığı için kararsız kaldım.

Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden tüm hocalarıma teşekkür ederim :)

Uygulama gelişterecekseniz Java bilmeniz gerekecek eğer site yapacağım diyorsanız HTML ve CSS yeterli uygulama için Android Studio, HTML-CSS için Visual Studio Code kullanabilirsiniz.

Uygulama gelişterecekseniz Java bilmeniz gerekecek eğer site yapacağım diyorsanız HTML ve CSS yeterli uygulama için Android Studio, HTML-CSS için Visual Studio Code kullanabilirsiniz.
Açık kaynak siteleri üzerinde bulunan kodlardam yararlanma ihtimalimiz var mıdır?

Yazılım dillerini maalesef bilmiyorum, bu şekilde bir şey geliştirme ihtimalim var mıdır?

Açık kaynak siteleri üzerinde bulunan kodlardam yararlanma ihtimalimiz var mıdır?

Yazılım dillerini maalesef bilmiyorum, bu şekilde bir şey geliştirme ihtimalim var mıdır?

Stackoverflow var eğer kodlardan yararlanmak istiyorsan ancak açık konuşmak gerekirse bir kodlama veya işaretleme dili bilmiyorsan ve bir sorunla karşılaşırsan bunu çözmen uzun sürecektir benim tavsiyem önce bahsettiğim dilleri öğren:

Uygulama gelişterecekseniz Java bilmeniz gerekecek eğer site yapacağım diyorsanız HTML ve CSS yeterli

Öğrendikten sonra yine kodları hazır alabilirsin ama bence hepsini hazır almak etik bir şey değil elinden geldiğince kendin yapmaya çalış hem gerçekten bir şeyler öğrenmiş olursun ve ileride işine yarayabilir bu bilgiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı