Nasıl mutlu oluyorsunuz?

Ve sadece kaliteli insanlar.

Önem verdiğimiz kadar önemsensek sorun kalmayacak ama..

Hep kötülük yapıyor diyemem çok iyiliğini de gördüm ama çok değişti okul ve staj bitince onu neredeyse hiç böyle görmedim diyebilirim.

Yalnız ben iyi olduğum insanlardan bile bir darbe bekliyorum. Yani kolay kolay üzüleceğimi zannetmiyorum. Acaba öyle mi olacak

Aynı bende öyleyim. Yakınımda ki insanları hiç incitmeden sakince özenle seçiyorum. Arkadaş ortamında argo bile kullanmıyorum, buna rağmen çevremde ki çoğu arkadaşım mankafa gibi bir tane yazılıdan ortalama üstü puan alınca acayip egolara giriyorlar.
Katıldığım önerme.

Tek taraflı dinlediniz evet o olsaydı ona hak verirdiniz ne yapıp edip haklı çıkıyor çünkü. Arkadaşıma halen değer veriyorum (sanırım)

ne yapıp edip haklı çıkıyor çünkü.
Yani?
Etrafa sizin "Ben iyiyim, o kötü. Bakın bunların hepsi söylenti" diye inandırma amacınız var mı? Olması gerekiyor mu? Bir düşünün. Eğer yoksa niye takıyorsunuz söylediklerini bu kadar?

Daha önce de söylediğim gibi. Arkadaşınızla konuştuktan sonra hâlâ sorunu çözemiyorsanız gidip başka biriyle arkadaş olmayı deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…