C# Nasıl öğrenilir?

emirlanz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu dili Unity de oyun geliştirmek için kullanıyorum bir sürü video izledim ama anlattıkları kadarını biliyorum. Kodlayamıyorum karakter hareketleri kodunu biliyorum ve yazma mantığınıda anladım ama duvarda yürüme kodu yazmam gerikirse 0 satır kod yazarım kodun yazılmış halini bulunca temeldeki şeyleri anlamlandıra biliyorum ama gene de bu yeterli olmuyor. Bilmediğim çok kelime var tavsiyeleriniz var mı? Artık video olur, site olur, kitap olur ya da tüm kelimeleri ve ne işe yaradığını söyleyen bir site var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bu dili Unity de oyun geliştirmek için kullanıyorum bir sürü video izledim ama anlattıkları kadarını biliyorum. Kodlayamıyorum karakter hareketleri kodunu biliyorum ve yazma mantığınıda anladım ama duvarda yürüme kodu yazmam gerikirse 0 satır kod yazarım kodun yazılmış halini bulunca temeldeki şeyleri anlamlandıra biliyorum ama gene de bu yeterli olmuyor. Bilmediğim çok kelime var tavsiyeleriniz var mı? Artık video olur, site olur, kitap olur ya da tüm kelimeleri ve ne işe yaradığını söyleyen bir site var mı?
Algoritma kurmak için biraz daha temel mantık videolarını izleyip öğren, kaynaklara göz at. Yavaş yavaş kafanda oturmaya başlar. Kısacası, kafanda algoritma oluşturduktan sonra gerisi gelir.

İngilizcen yoksa hiç girişme, ben freecodecamp ve codecademy kullanıyorum. Ayrıca harvardın ve MIT'nin de video olarak kursları var.

Öğrenim durumun nedir?

Yani şu an oyun bazında baktığımızda karakter hareketleri kamera hareketleri zıplama eğilme Shift falan tamamda onları da öğrendiğim için galiba temel şeyleri biliyorum.

İngilizcen yoksa hiç girişme, ben freecodecamp ve codecademy kullanıyorum. Ayrıca harvardın ve MİT'nin de video olarak kursları var.

Yani İngilizce tam anlamıyla yok da acaba öğreneceğim dilimi değiştirsem diyorum sanki zor bir dil gibi yani Python'dan falan mı başlasaydım acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani şu an oyun bazında baktığımızda karakter hareketleri kamera hareketleri zıplama eğilme Shift flan tamamda onları da öğrendiğim için galiba temel şeyleri biliyorum.

Yani İngilizce tam anlamıyla yok da acaba öğreniceğim dilimi değiştirsem diyorum sanki zor bir dil gibi yani Python'dan flanmı başlasaydım acaba.

Evet aralarından en kolayı C# da olsa gene de zor kalıyor, Python'dan başlayın ama yapacağınız şey de önemli. Türkçe kaynak konusunda bilgim yok açıkçası.

Evet aralarından en kolayı C# da olsa gene de zor kalıyor, Python'dan başlayın ama yapacağınız şey de önemli. Türkçe kaynak konusunda bilgim yok açıkçası.

Aslında sormak istediğim yaratılıcığımı nasıl geliştirebilirim kendim yazmayı nasıl öğrenebilirim her kelimeyi tektek ezberlemem mi lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı