C# Nasıl öğrenilmeli?

ömer1201

Picopat
Daha fazla  
Yaşım 16, çok az Python biliyorum ama şu an C# öğreniyorum. Nasıl öğrenmeliyim onu bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgi verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Udemy'den alacağınız ücretsiz veyahut 8-10TL'lik kursların gerçekten giriş için etkili olacaktır. Nesne tabanlı programlama daha somut gözlemlere olanak tanıdığı için 1 saat ders videosu dinliyorsanız 2 saat antrenman ve pratik yapmanız gerekiyor.

Yaşım 16, çok az Python biliyorum ama şu an C# öğreniyorum. Nasıl öğrenmeliyim onu bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgi verirseniz sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kaynaktan izleyebilirsiniz tamamen öğrenmezsiniz fakat öbür kaynaklar gibi uzatmak yerine sade ve açıklayıcı anlatım ile temel atıyor sonrası pratiğe, araştırmanıza ve size kalmış.

C# bilmiyorum da, yukaridaki arkadasin dedigi dogru. Bir introduction al, sonrasi giris level kod projesi yap, baktin yapacak bir şey cikmiyor, orta seviye proje yap, o da biterse bir ustune gidersin. İlla 0'dan olmasina da gerek yok, baskasinin yaptigi kodu yazip ustune bir şey katabilirsin ama yaz, kopyala yapistir yapma, yaz.

Enes Bayramın dersleri var C# için gayet yeterli bence ama gamehacking falan yapacaksanız direk c++ tanda başlayabilirsiniz.

Temel programlama bilgisi olan birinin, C# dokumantasyonlarindan baska bir seye ihtiyaci yok C# ogrenmek icin. Temel programlama bilginiz yoksa, once ona odaklanin. Programlama prensiplerini ogrendikten sonra C# ogrenmek icin surasi yeter de artar;
1750842273592.png

Ingilizce eksigin varsa, ilk olarak Ingilizce'ye odaklanmani siddetle tavsiye ederim.

Temel programlama bilgisi olan birinin, C# dokümantasyonlarindan baska bir seye ihtiyaci yok C# ogrenmek icin. Temel programlama bilginiz yoksa, once ona odaklanin. Programlama prensiplerini ogrendikten sonra C# ogrenmek icin surasi yeter de artar;
Eki Görüntüle 2520072

İngilizce eksigin varsa, ilk olarak ıngilizce'ye odaklanmani siddetle tavsiye ederim.

Ya İngilizceden pek sıkıntı olmaz ama o temel programlamar tahmini kaç günde öğrenirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı