Yaşım 16, çok az Python biliyorum ama şu an C# öğreniyorum. Nasıl öğrenmeliyim onu bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgi verirseniz sevinirim.
Temel programlama bilgisi olan birinin, C# dokümantasyonlarindan baska bir seye ihtiyaci yok C# ogrenmek icin. Temel programlama bilginiz yoksa, once ona odaklanin. Programlama prensiplerini ogrendikten sonra C# ogrenmek icin surasi yeter de artar;
Eki Görüntüle 2520072![]()
C# Guide - .NET managed language
The C# guide has everything you need to learn C# and get started writing .NET apps. Learn C# programming - for beginning developers, developers new to C#, and experienced C# / .NET developers.learn.microsoft.com
İngilizce eksigin varsa, ilk olarak ıngilizce'ye odaklanmani siddetle tavsiye ederim.
Bir kac ay, kendi ogrenme hizina bagli. Ortalamada 1-3 ay diyebiliriz.Ya İngilizceden pek sıkıntı olmaz ama o temel programlamar tahmini kaç günde öğrenirim.
Yaşım 16, çok az Python biliyorum ama şu an C# öğreniyorum. Nasıl öğrenmeliyim onu bilmiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bilgi verirseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.