Bunu açıklayan kişiye dua edeceğim, biri bulsun kafayı sıyırdım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Uçakların çoğu güzergahı böyle onu fark ettim ama neden olduğunu bulamadım. Sinir bozucu.Birisi boş yapmıştır büyük ihtimalle. Veya uçak bir yöne doğru ilerleyip sorna aynı doğrultuda geri dönüp sonra eski yönüne geri dönerek ilerlemiş olabilir başka imkanlı açıklama var mı bilmiyorum.
Birisi boş yapmıştır büyük ihtimalle. Veya uçak bir yöne doğru ilerleyip sorna aynı doğrultuda geri dönüp sonra eski yönüne geri dönerek ilerlemiş olabilir başka imkanlı açıklama var mı bilmiyorum.
Yoksa matematik olarak da imkansız bir şey. 2 noktayı birleştiren en kısa şey aralarına çizeceğin doğru parçasıdır. İki nokta birbirine aralarındaki doğru parçasının uzaklığından daha yakın olamaz. Bu şey imkansız olur yani.
Abi, bilimsel açıklaması varsa lütfen söyle. Seni çok görüyorum forumda, sen biliyorsundur birşeyler. Tatmin etmiyor tam cevabı arıyorum 1 saattir.Plastik top al bakkaldan. Sonra iki nokta arasını o şekilde cetveli gezdirerek ölç. O zaman anlarsın. Geoit olmasının da etkisi var.
Abi, bilimsel açıklaması varsa lütfen söyle. Seni çok görüyorum forumda, sen biliyorsundur birşeyler. Tatmin etmiyor tam cevabı arıyorum 1 saattir.
Bilimsellik bir şey yok. Geometri. 3 boyutlu düşünebilme. O noktaların meridyenleri aynı kalsa ama paralelleri kutuplara yaklaşsa daha dik olurlar. Ekvatora yaklaşırsa ise ekvatordan geçerler, şekli tam küre olsaydı öyle olurdu.Abi, bilimsel açıklaması varsa lütfen söyle. Seni çok görüyorum forumda, sen biliyorsundur birşeyler. Tatmin etmiyor tam cevabı arıyorum 1 saattir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.