Çözüldü Nasıl oyun alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fbaran

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Mac mini m2 512 gb 16 gb ram, steelseries prime mouse, viewsonic vx2728j monitör, airpods 2. nesil, samsung A34 telefon
Meslek
Öğrenci
Hansı yılbaşı indirimlerinde almaya karar verdim. Ödemeyi yaparken bankada para olmadığını söylüyor. Fakat bankada oyuna yetecek para var ama birimi Türk lirası. Dolarla mı oyunları almak lazım?

Çözüm
Yok, TL hesabınla da alabilirsin. Hangi oyunu hangi bankanın kartı ile almak istiyorsun? Bankalarda Dolar kuru, Google'dan baktığından daha yüksek olabiliyor.
Yok, TL hesabınla da alabilirsin. Hangi oyunu hangi bankanın kartı ile almak istiyorsun? Bankalarda Dolar kuru, Google'dan baktığından daha yüksek olabiliyor.

Çözüm
Hansı yılbaşı indirimlerinde almaya karar verdim. Ödemeyi yaparken bankada para olmadığını söylüyor. Fakat bankada oyuna yetecek para var ama birimi Türk lirası. Dolarla mı oyunları almak lazım?

Sıkıntı yok, banka kartın 1 doları kaç TL alıyorsa X dolar kadar çıkacak senden, sıkıntı yok yani.

Sıkıntı yok, banka kartın 1 doları kaç TL alıyorsa X dolar kadar çıkacak senden, sıkıntı yok yani.

Epic Games'e de bakabilirsin, hangi oyunu alacaksın?

Sallıyorum oyun 5$ karşılığı 147₺ eğer senin hesabında 147 varsa yetmez. 5$'lık bir oyun için 160-170 gibi bir para tut çünkü komisyon vb. sebeplerden daha fazla para alıyor Steam.

Oyun satın alındı. Dediğiniz gibi bankadan dolayıymış. Sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı