Nasıl para biriktirebilirim?

Çook Teşekkürler Hepinize ve sana cansınız <3

APU yerine 2. el bir sistem toplayabilirsin belki 2 bin TL'ye CS:GO gibi oyunlarda 150 FPS alabilirsin istedigin zaman hardimci olurum.

Lise 1'e geçtim, 14 yaşındayım.
1650'ye 3000G'li APU topladım.(Sıfır kasa)
(1 ay olmadı)
800x600'de en düşükte 150-250 arası veriyor.
Zamanında bursluluk sınavını kazanmıştım, telefonumu sattım üzerine bursumdan da koydum topladım, şuan aşırı memnunum, benim gibi birisi için hayli hayli yeter.
Valorant, CS:GO, Gta 5, Fortnite, PUBG Lite rahat rahat oynarsın.
Babamda bu kasaya hiç eklemedi, benim babamında dükkanı var.
O da beni zorla götürüyor, bende paramı istemiyorum; verse zaten 10 TL vercek
Allah'tan 2 günde bir götürüyor.
En basidinden okullar açıldı:
Günde 4 TL alsan haftada 5 gün eşittir 20
Ayda 80 TL
9 ay okul toplam 720 TL
Bilgisayarını da satabilirsen ortaya güzel bir şey çıkıyor, onla da alabilirsin.
Bu arada puanım 447 yüzdelik dilim 1.97, soran olursa diye

Vayy bee
APU yerine 2. el bir sistem toplayabilirsin belki 2 bin TL'ye CS:GO gibi oyunlarda 150 FPS alabilirsin istedigin zaman hardimci olurum.
Ya yardımcı olurmusun?

"Bence" paranı sanal hayata yatırmak yerine bisiklet alıp güzel anılar biriktirebilirsin. Sosyalleşip özgüvenini arttırılsın ve bu seni diğerlerine göre bir sıfır önde tutar.

"Bence" paranı sanal hayata yatırmak yerine bisiklet alıp güzel anılar biriktirebilirsin. Sosyalleşip özgüvenini arttırılsın ve bu seni diğerlerine göre bir sıfır önde tutar.
Bence gereksiz kendi bilir, zaten bisiklet PC kadar pahalı değil.
Bu arada seneye sınavı var dışarı çıkacağını sanmıyorum (yani takarsa sınavı).
Ama PC'sinde oynayabilir. Yani hafta sonu 4 saat oynar, bunun sınavına bir etkisi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…