SalihDas92
Hectopat
14 Yaşındayım ve şu an 200 TL param var. Bu parayı en az 1200 1300 yapmam gerekiyor nedeni ise oyun konsolu veya sisteme upgrade düşünmem. Bir Assassin's Creed hayranıyım ancak sistemim çöpün önde gideni. Her ne kadar aileme ısrar etsem dahi bana yeni bilgisayar almıyorlar buna neden olarak da bilgisayarın var şükret bak "X" arkadaşında yok gibi bahaneler sunuyorlar. Şimdi aranızdan bazıları haklı olarak maddi duruma bağlayabilirler ancak durumumuz iyi ve ailede teknolojik alet olarak en dandik aletleri kullanan benim ve bunu bir örnek ile size göstereyim: Babamın telefonu Redmi 5 Plus benimki ise General Mobile 5D babamın tableti iPad Pro 2020 12.9" (+kalem +kılıf) benim tabletim ise t113. Ayrıca hayatımda en kıskançlık duyduğum anı da anlatmassam içimi dökmemiş olacağım: Benim amcam ile yengem ayrıldı ve çocuk yengemde kalıyor. Bu çocuk hayatında hiç amcasıyla (benim babam olur) halasıyla konuşmuyordu bunu utangaçlığa bağlayabilirsiniz ama çocuk sosyal bir çocuk ve bu çocuk benim iki kuruşluk telefonumu kıskanıp iPhone SE2020 istiyor ve ailesinin gücü yetmediği ve de ancak böyle durumlarda akrabalarından bir şey isteyeceği için bizim tarafdan para istiyor o telefonun yaklaşık 1200 lirası falan bizim aile tarafından ödendi ve sorun şu ki çocuk daha 9 yaşında. Yani bu gidişle ailem benim isteklerimi ölene kadar erteleyecek. HTML ve CSS biliyorum JavaScript öğrenmeye başladım ama bildiklerim ile pek işlevsel siteler yapılmıyor. İkinci el eşya satıyorum aslında ama çok para da kazandırmaz ve kaldı ki istediğim makineyi almak için (şu an sattığım gibi) evdeki boş routerları falan satarak kazanç elde edemem maalesef. Sizin öneriniz var mı?