Nasıl para kazanabilirim?

Babasına bu kadar sert çıkması kötü olabilir. Bana bakmak zorundasın demek kötü olabilir.
Babası dahi olsa yanlış bir şeyi yapması savunulamaz. Sert bir çıkışma yapsın demiyorum, tatlı dille burs parasını almak için bir şey söyleyebilir. Mesela "Para biriktirmek istiyorum, bursluluk paramı biriktirebilir miyim?" gibi bir şey söyleyebilir.

Bu konuya yaz da ben sana tüm güzellikleri sayıyım.
Ban yeriz hocam burada. Yapmayın ,etmeyin

Babası dahi olsa yanlış bir şeyi yapması savunulamaz. Sert bir çıkışma yapsın demiyorum, tatlı dille burs parasını almak için bir şey söyleyebilir. Mesela "Para biriktirmek istiyorum, bursluluk paramı biriktirebilir miyim?" gibi bir şey söyleyebilir.
Aynen öyle olabilir.

Xone düşünüyorum hocam ancak Gamepass'e çok iyi oyunlar gelmez diyorlar hiç de bakmadım Gamepass'e sizin düşünceleriniz nedir Xbox hakkında
Hocam bir kere kullanıcı dostu bir firmanın konsolu. Özel yapılandırma, Game Pass sistemiyle onlarca güzel oyun, yeni çıkacak Xbox Stüdyolarının oyunları Game Pass'e geliyor. Bethesda Softworks'ü satın aldılar. Böylelikle hem eski Bethesda oyunları ve yeni çıkacak Bethesda oyunları Game Pass'e geliyor.

yardımlarınız için teşekkürler gelişme olursa yazacağım
bu son aylarda ailemin bana en çok kullandığı bahane: Ankara antlaşması sonuçlansın belki yurtdışına gidince alırız oluyor umarım olumlu sonuçlanır

Hocam bir kere kullanıcı dostu bir firmanın konsolu. Özel yapılandırma, Game Pass sistemiyle onlarca güzel oyun, yeni çıkacak Xbox Stüdyolarının oyunları Game Pass'e geliyor. Bethesda Softworks'ü satın aldılar. Böylelikle hem eski Bethesda oyunları ve yeni çıkacak Bethesda oyunları Game Pass'e geliyor.
Yeni konuda mı konuşsanız? Başka bir yerde. Bir moderatör gelirse herkes ban yer.

Para kazanmak için bir tanıdığının bir yeri var ise orada çalış, online ders ver.

Kaldıran oyunlar ile idare edin, kimseyi kıskanma benimde küçükken kötü bilgisayarım vardı işe başlayana kadar almadım bilgisayar işe girdikten 1. maaşımla akustik gitar 2.maaşım ile Laptop aldım ve 4 yıl sonra güzel bir sistem topladım. Demek istediğim 3 , 4 yıl daha idare edip derslere abanın sonra okula ara verip girer bir yerde çalışırsınız ihtiyaçlarınızı alıp okumaya devam edersiniz. Şu anda senin AC oynaman değil derslerine çalışman lazım.
Düzenleme: Oyun oynama demiyorum elindeki ile idare et, arada babana söylersin fazla üstüne gitmeden belki sakin bir gününe denk gelirse alır :D

Bence elindekiyle yetin yani yanlış anlama tabii önerileri dene baktın olmuyor beklemekten başka çaren yok 18 ine girmediğin sürece gibi geliyor bana.
Bir de hocam AC'nin eski oyunlarını bile oynamadıysanız Xbox 360 alabilirsiniz biraz daha para biriktirip AC Rogue'ye kadar Xbox 360'a çıkmış (Gamepass 360'da var mı bilmiyorum.)Gamepass'den de güzel oyunlara erişebilirsin.
Gears serisinin 3. oyununa kadar oynayabilirsin.

Ders çalışmak?

Her yıl düzenli olarak bursluluk sınavları yapılıyor, kazananlara aylık 300 liraya yakın burs sağlanıyor.

Nette 395 taban puan diyor ben 405 aldım vermediler. Hadi ben neyse forumda bir arkadaş 11.sınıf 430 aldı ona da vermediler. 11.sınıflarda taban puan çok daha düşük. Konuya gelirsek. Hiçbir şey yapamazsın. Berbere gidersin 10 TL alırsın 10 saat çalışırsın. Sanayiye gidersin canın karşılığı 50 TL alırsın. Tanıdık yoksa işler böyle. Ama bir ilgi alanın varsa ona yönelip 3 kuruş kazanabilirsin. Ben sembolleri severim. Annem sadece altın almama izin verdiği için(zengin falan değiliz günde yol yemek dahil 8 TL harçlığım var tatillerde (hafta sonu dahil) harçlık almıyorum. Yeri geliyor 1 km yokuş çıkıyorum. Yeri geliyor boğazdan kısıyorum. Nedenini bilmiyorum.) altın cinsinden yatırım yapıyorum. Benim arkadaşım altcoinlerde işlem yapıyordu benim 2 senede yaptığımı 3 ayda çıkarıyordu(çocuğu 6 ayda bir görüyorum. Yoksa tüyo alacağımda yok işte yok). İlgi alanlarına yönel dediğim gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı