Nasıl para kazanılır?

Saçma bir yazı üniversite mezunları bile iş bulamıyorken okuma diyorsunuz.

Elindeki diploma sadece bir kağıt parçası çoğu iş veren için. Önemli olan işi ne düzeyde yapabildiğin.

Universite mezunlari becereksiz olduklari icin is bulamiyorlar. Zart universitesi zurt bolumunden her gece partileyerek DD ortalamayla mezun olan adam hicbir yerde calisamaz. 15 yasindan itibaren eli meslek tutan adam universite okumasa da koseyi donebilir. Sanayideki ustalardan kac tanesi makine muhendisi? Sanayi, usta deyip gecme isini bilen adamda b** gibi para oluyor.

Vallahi yaşadığınız yerde işçilerin hepsi zengin herhalde benim çevremdeki gördüğüm işçilerin %99'u eve ekmek zor alıyor.

Vallahi yaşadığınız yerde işçilerin hepsi zengin herhalde benim çevremdeki gördüğüm işçilerin %99'u eve ekmek zor alıyor.

Bir elektrik ustası, sanayi ustası veya o tarz mesleki işçiikler var bir de mal indiren mal yükleyen ara eleman olmak var 2'si çok farklı.

TL bazında para tutmanın bir yararı yok. Döviz kısmına girebilirsin en azından enflasyondan minimum etkilenirsin. Onun dışında part time iş olabilir.

Paralarınla çeyrek altın al. (YTD)

Sanayi ustasiyla fabrikada kasa tasiyan adami ayni kefeye koyuyorsan senin bilecegin is.

Hocam zengin olmak istiyorum demişsinizde yılda Max 1200TL girdi var onu fazlalaştırsa maksimum 2000 olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…