L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 28 Kasım 2023 #21 Asayiş Ben Kemal dedi: Hocam zengin olmak istiyorum demişsinizde yılda Max 1200TL girdi var onu fazlalaştırsa maksimum 2000 olur. Genişletmek için tıkla... Zengin olmak istiyorum nerde demişim hocam?
Asayiş Ben Kemal dedi: Hocam zengin olmak istiyorum demişsinizde yılda Max 1200TL girdi var onu fazlalaştırsa maksimum 2000 olur. Genişletmek için tıkla... Zengin olmak istiyorum nerde demişim hocam?
Asayiş Ben Kemal Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 210 29 Kasım 2023 #22 Lil Wonka dedi: Zengin olmak istiyorum nerde demişim hocam? Genişletmek için tıkla... r/yatırım bu konuya yazıldıktan hemen sonra 300tl alabiliyorum babamdan diye aynı zamanda yazılmış tesadüf gibi gelmemişti.
Lil Wonka dedi: Zengin olmak istiyorum nerde demişim hocam? Genişletmek için tıkla... r/yatırım bu konuya yazıldıktan hemen sonra 300tl alabiliyorum babamdan diye aynı zamanda yazılmış tesadüf gibi gelmemişti.
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 29 Kasım 2023 #23 Asayiş Ben Kemal dedi: r/yatırım bu konuya yazıldıktan hemen sonra 300tl alabiliyorum babamdan diye aynı zamanda yazılmış tesadüf gibi gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Reddit hesabım yok hocam yani o kişi ben değilim
Asayiş Ben Kemal dedi: r/yatırım bu konuya yazıldıktan hemen sonra 300tl alabiliyorum babamdan diye aynı zamanda yazılmış tesadüf gibi gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Reddit hesabım yok hocam yani o kişi ben değilim
Asayiş Ben Kemal Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 210 29 Kasım 2023 #24 Lil Wonka dedi: Reddit hesabım yok hocam yani o kişi ben değilim Genişletmek için tıkla... O zaman 1 milyarda bir ihtimal gerçekleşmiş.
Lil Wonka dedi: Reddit hesabım yok hocam yani o kişi ben değilim Genişletmek için tıkla... O zaman 1 milyarda bir ihtimal gerçekleşmiş.
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 29 Kasım 2023 #25 Asayiş Ben Kemal dedi: O zaman 1 milyarda bir ihtimal gerçekleşmiş. Genişletmek için tıkla... Burada bi arkadaş orada konu açın demişti tamda
Asayiş Ben Kemal dedi: O zaman 1 milyarda bir ihtimal gerçekleşmiş. Genişletmek için tıkla... Burada bi arkadaş orada konu açın demişti tamda