Nasıl Photoshop ve edit yapılır?

Oturup başında aylarca öğrenirsiniz hemen öğrenemezsiniz bu arada hayal gücünüz nasıl önemli çünkü o da biraz video edit kısmı için değil de Photoshop için bu arada izlediğiniz YouTube videolarında yapılan şeylerin aynısını yapmayın yani ezberlemeyin.

HP X24ih modelini kullanıyorum. Derginizi inceledim güzel tam dergi üzerinde olması gereken tarza olmuş elinize sağlık.

Amacım ezber değil zaten mesela bir edit görüyorum veya pp ulan diyorum şöyle olsa veya şu burada olsa daha iyi olurmuş ama yapamıyorum.

Yaratıcılığın da geniş olması gerekiyor fakat bir yerden de örnek alınması gerekiyor, aynıları yapılması yanlış fakat tekrardan bir şeyi keşfetmekte bence bir hata.

Hocam bir sorun yaşıyorum indirirken bir bilgi istiyor öyle indirebileceğimi söylüyor yapsam dahi indiremiyorum.
HP'in sitesi içerisinde monitörünüze ait renk uzayı değerlerine ulaşamadım fakat benim 10 Kasım'a Atatürk'ün tüm renksiz videolarının renklendirilmesi gibi bir projeniz yoksa video renklendirmesinde ve ya diğer işlerde yeterli bir monitör kullanıyorsunuz.

Monitörümün kaliteli olduğunu düşünüyorum. Şu anlık renklendirme gibi bir projem yok fakat olursa monitörüm yeterli olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…