Yok doğru açtığınız konu da dediğinizden hiçbir şey anlamadım azcık daha detay verir misiniz?Merhaba değerli insanlar, yeni üyeyim. Yanlış konu falan açtıysam kusura bakmayın. Benim arkadaş ortamım var, yeni insanlarla nasıl tanışabilirim?
Şöyle şimdi benim bir arkadaş ortamım var zaten eğlendiğimiz takıldığımız ve artık yeni insanlarla tanışmak istiyorum sanal ortamda arkadaşımda var ama gerçek hayatta insanlarla nasıl tanışacağımı bilmiyorum çoğu kişi sosyalleş diyor ama nasıl olduğunu bilmiyorum halı saha maçı yapıyorum aktif olarak ama farklı kişilerlede yapmaz isterim veya gezmek.Konuyu daha acar mısnız hocam nerede tanısaksınız internete mi okulda mı nerede
Yeni insanlarla tanışmak istiyorum şuan arkadaş grubum var ama fazla takılmıyoruz haftada 1 halı saha maçı yapıyoruz o kadar nasıl yeni arkadaşlar edinebilirim aktivite yapacak takılacak pek kimse yok anlıyacağın.Yok doğru açtığınız konu da dediğinizden hiçbir şey anlamadım azcık daha detay verir misiniz?
Yani arkadaşlaşmaktan kastın okul, iş yeri gibi vs. Yerler mi yoksa normal insanlarla mı arkadaş olmak istiyorsun?Şöyle şimdi benim bir arkadaş ortamım var zaten eğlendiğimiz takıldığımız ve artık yeni insanlarla tanışmak istiyorum sanal ortamda arkadaşımda var ama gerçek hayatta insanlarla nasıl tanışacağımı bilmiyorum çoğu kişi sosyalleş diyor ama nasıl olduğunu bilmiyorum halı saha maçı yapıyorum aktif olarak ama farklı kişilerlede yapmaz isterim veya gezmek.
Yeni insanlarla tanışmak istiyorum şuan arkadaş grubum var ama fazla takılmıyoruz haftada 1 halı saha maçı yapıyoruz o kadar nasıl yeni arkadaşlar edinebilirim aktivite yapacak takılacak pek kimse yok anlıyacağın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.