Estas
Picopat
Yıllardır bir arkadaşımın olmasını istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Şimdi aşağıya "İnsanlarla konuş." gibi şeyler yazmayın, çünkü işe yaramıyor. Bunu zaten yapabiliyorum. Bir şey isteyebilirim, saati sorarım, birini görüp görmediğini vs. bunları sormak basit. Asıl ilerletemiyorum. Fark ettim ki 3-4 yıldır neredeyse kimseyle bir sohbete girmedim. Sadece soru ve cevap. Bunun iki suçlusu var. Birincisi ortaokulum, ikincisi karantina. Ama en çok ortaokulum olduğunu düşünüyorum. Çok bahsetmek istemiyorum ama zorba ve kötü bir sınıftı. Ama 3 tane arkadaşım vardı o sıralar. Şu anda 1 tane yok. Sınav zamanı olsa da birini bulmak istiyorum artık. Yeter ki bulayım. Muhtemelen arkadaş bulmadığım için konuşurken ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ciddiyim, bunu bilmiyorum. Mesela bir kişiyle ne konuşacağım? Arada deniyorum, 1 soru soruyorum ve cevap veriyor. Sonra öyle kalıyor. İnsanların nasıl arkadaş bulduğunu cidden merak ediyorum. Bizim okulun ortamı da pek bana göre değil zaten. Sınav yılı falan dinlemem, artık en azından bir tane olsun istiyorum.