Nasıl Thor gibi uzun ve hacimli saçlara sahip olunur?

• Konuyu başlatan Cmoon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 176
İstediğiniz modeli az çok anladım, evet düzeltmesenizde güzel durur sadece kırıkları aldırmak iyi olabilir ancak şu an saçınız çok uzun değil galiba, o yüzen geriye doğru tarayın, saç zaten alışacaktır.

Tam olarak şöyle söyleyebilirim işte ön taraf kaşlara gelmiş gibi yavaş yavaş yan taraflar da uzamış gibi biraz küçük saçlar geçmiş kulağı arkalarda en gür ve uzun taraf enseye geliyor yavaş yavaş ama komik duruyor.

Tam olarak şöyle söyleyebilirim işte ön taraf kaşlara gelmiş gibi yavaş yavaş yan taraflar da uzamış gibi biraz küçük saçlar geçmiş kulağı arkalarda en gür ve uzun taraf enseye geliyor yavaş yavaş ama komik duruyor.

Uzadıkça ve geri taradıkça daha eşit gözükecektir, kestirme imkanınız olmadığı için bu aşamada çok bir şey yapamazsınız biraz zamana ihtiyacı var.

Saçımı uzatmak istiyorum fakat saçlarım biraz değişik bir şekilde uzuyor gibi hissediyorum. Şu an ön taraf kaşlarıma kadar geliyor, arkalar enseye ulaştı, yanlar da benzer şekilde uzun duruyor. Bu şekilde uzatmaya devam mı etmeliyim? Saçlarımın Thor gibi uzun ve hacimli olmasını istiyorum.
Uzun saça bakmak çok zahmetli bir şey, azıcık bile şekilsiz ve yağlı durunca evsizlere benziyor model, hayatımın %80ini uzun saçla geçirdikten sonra fade modellerine döndüm uğraşmayıp.

Uzun saça bakmak çok zahmetli bir şey, azıcık bile şekilsiz ve yağlı durunca evsizlere benziyor model, hayatımın %80'ini uzun saçla geçirdikten sonra fade modellerine döndüm uğraşmayıp.

Uzatmayı düşünmeden önce Low fade yaptırmayı düşünüyordum ve bütün arkadaşlarım desteklemişti beni bayağı yakışır falan diye ama öylesine uzatasım var yaparım bakımını fakat hangi günlerde yıkamalıyım falan biraz karıştı rutinim çünkü çok çabuk yağlanıyor ve değişik duruyor bazen.

Uzatmayı düşünmeden önce Low fade yaptırmayı düşünüyordum ve bütün arkadaşlarım desteklemişti beni bayağı yakışır falan diye ama öylesine uzatasım var yaparım bakımını fakat hangi günlerde yıkamalıyım falan biraz karıştı rutinim çünkü çok çabuk yağlanıyor ve değişik duruyor bazen.

Saçlarını ne kadar çok yıkarsan o kadar hızlı yağlanır, berlirli bir periyot belirle ve o günler harici yıkama bence, her gün su ile yıkayabilirsin ancak şampuanı her gün kullanma.

Ondan zahmetli bir şey zaten, çoğu zaman en iyi bakımı yapılsa bile maskülen kısa bir erkek saç modelinden iyi durmuyor gene.

Saçlarını ne kadar çok yıkarsan o kadar hızlı yağlanır, berlirli bir periyot belirle ve o günler harici yıkama bence, her gün su ile yıkayabilirsin ancak şampuanı her gün kullanma.

Her gün yıkayıp 3 gün pazartesi çarşamba ve cuma şampuan falan yapsam olur mu?

Ondan zahmetli bir şey zaten, çoğu zaman en iyi bakımı yapılsa bile maskülen kısa bir erkek saç modelinden iyi durmuyor gene.

Bir anda Low fade kestirip gezesim var ama uzuyacak yine kesmesi var falan akışına bırakıp uzatacağım bayağı iyi bakacağım.

Her gün yıkayıp 3 gün pazartesi çarşamba ve cuma şampuan falan yapsam olur mu?

Olabilir, ben pazar çarşamba cuma yapıyorum mesela, kendine uygun olanı ve saçına iyi geleni zamanla sende anlarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı