T thetruth2 Ziyaretçi 20 Kasım 2019 #1 Sistemim: 12 GB RAM NVIDIA GeForce 840M i7-5500U işlemci X64 Bit tabanlı işlemci 256 GB Adata SU800 SSD (HDD bulunmuyor) Hangi sürümü kurmalıyım? Desktop sürümleri gibi şeyler varmış. Not: Elimde 16 GB SanDisk USB'si var. Hemen cevaplar gelince kuruluma başlamak için yükleyip diske yazacağım.
Sistemim: 12 GB RAM NVIDIA GeForce 840M i7-5500U işlemci X64 Bit tabanlı işlemci 256 GB Adata SU800 SSD (HDD bulunmuyor) Hangi sürümü kurmalıyım? Desktop sürümleri gibi şeyler varmış. Not: Elimde 16 GB SanDisk USB'si var. Hemen cevaplar gelince kuruluma başlamak için yükleyip diske yazacağım.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 20 Kasım 2019 #2 Ubuntu 18.04 Kurulum Rehberi - Technopat 8. nesil Intel işlemciyle gelen dizüstü bilgisayara Ubuntu'nun son sürümü 18.04'ü kuruyoruz. Bakalım yeni nesil bileşenler, farklı işletim sistemleriyle www.technopat.net Artı 0 Eksi
Ubuntu 18.04 Kurulum Rehberi - Technopat 8. nesil Intel işlemciyle gelen dizüstü bilgisayara Ubuntu'nun son sürümü 18.04'ü kuruyoruz. Bakalım yeni nesil bileşenler, farklı işletim sistemleriyle www.technopat.net
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.429 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 20 Kasım 2019 #3 Ubuntu Linux kurulum rehberi - Ubuntu Türkiye Wiki wiki.ubuntu-tr.net Burada detaylı bilgi verilmiş, Uygulayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ubuntu Linux kurulum rehberi - Ubuntu Türkiye Wiki wiki.ubuntu-tr.net Burada detaylı bilgi verilmiş, Uygulayabilirsiniz.
A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 20 Kasım 2019 #4 Thank you for downloading Ubuntu Desktop | Ubuntu Ubuntu is an open source software operating system that runs from the desktop, to the cloud, to all your internet connected things. ubuntu.com Rufus ile isoyu yazdırın, sonra formatı atın. En az Windows kurmak kadar kolaydır, ekstra bir şey bilmenize gerek yok. Artı 0 Eksi
Thank you for downloading Ubuntu Desktop | Ubuntu Ubuntu is an open source software operating system that runs from the desktop, to the cloud, to all your internet connected things. ubuntu.com Rufus ile isoyu yazdırın, sonra formatı atın. En az Windows kurmak kadar kolaydır, ekstra bir şey bilmenize gerek yok.
KS KS T thetruth2 Ziyaretçi 20 Kasım 2019 #5 Desktop sürümü inmeli değil mi, Çünkü dizüstü kullanıyorum da. Artı 0 Eksi
A acv Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 20 Kasım 2019 #6 thetruth02 dedi: Desktop sürümü inmeli değil mi, Çünkü dizüstü kullanıyorum da. Genişletmek için tıkla... Evet. Desktop ve Server olarak ikiye ayrılır. Laptoplar için ayrı bir sürümü yok. Artı 0 Eksi
thetruth02 dedi: Desktop sürümü inmeli değil mi, Çünkü dizüstü kullanıyorum da. Genişletmek için tıkla... Evet. Desktop ve Server olarak ikiye ayrılır. Laptoplar için ayrı bir sürümü yok.
KS KS T thetruth2 Ziyaretçi 20 Kasım 2019 #7 HEPİNİZE ÇOOOOOOK TEŞEKKÜRLER!!!!! YARDIMLARINIZ, İÇİN TEŞEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNARIM. çözüldü olarak işaretlenebilir. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
HEPİNİZE ÇOOOOOOK TEŞEKKÜRLER!!!!! YARDIMLARINIZ, İÇİN TEŞEKKÜR EDER SAYGILARIMI SUNARIM. çözüldü olarak işaretlenebilir.