Nasil ucuza Office ve Windows 10 bulunur?

Benim önerim (tabii kişiden kişiye değişir) korsan Windows'larda ne kadar korsan desekte aynı performası verirler.
Korsan Windows'ta sorun performansın iyi yada kötü olması değil. Kimse bir yazılımı hayrına kırıp korsan olarak yayınlamaz. Lisans satın almadan önce sırf merakımdan internetten key bulup lisansladım. Bilgisayarım bir bot havuzunun içine düştü ki buradan bile ne kadar güvensiz olduğu belli.

Windows keyi için Sağlam Lisans önerebilirim, Office tarafında ise ücretsiz diğer alternatifleri kullanılabilir.

Ekran görüntüsü_2022-03-28_15-46-52.png

Bir sitede Office 365'in 1 yıllık abonelik şeklinde satıldığı görülüyor. Ayrıca 5 bilgisayara kadar.

Ama tavsiyemiz para vermek yerine alternatif önerdiğimiz programları kullanmanız.

Eki Görüntüle 1343679

Bir sitede Office 365'in 1 yıllık abonelik şeklinde satıldığı görülüyor. Ayrıca 5 bilgisayara kadar.

Ama tavsiyemiz para vermek yerine alternatif önerdiğimiz programları kullanmanız.
Tamamdir tesekkur ederim.
Windows keyi için Sağlam Lisans önerebilirim, Office tarafında ise ücretsiz diğer alternatifleri kullanılabilir.
Merhaba saglam lisans sitesinde visa kullanabilir miyim? Visa kullansam sıkıntı olur mu? Çunku baska kartim yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı