Nasıl uyumadan sabahlanılır?

Sabahlama demeyin bana mecburum çünkü uyursam kalkamam içtiğim ilaçtan dolayı ve yarın okul var. Saat 5 6 ya kadar rahat dayanırım ama 7.5 8'e doğru bayılırım herhalde, nasıl dayanabilirim?
Kafein,soğuk duş falan sadece araçtır. Bence sürekli olarak bir şeylerle meşgul olun. Film izleyin,Kitap okuyun vesaire. Sabah 5-6 gibi de evden çıkın ve koşu,yürüyüş yapın. Sonuçta yürürken veya koşarken uyuya kalamazsınız. Kişiden kişiye değişebilir ancak uykunun bastırdığı belirli aralıklar olacaktır o eşikleri aşabilirseniz belli bir süreden sonra uykusuzluk hissetmezsiniz.
 
Meyve şekeri kana hızlı karıştığı için uyku etkisini ortadan kaldırır genelde. Meyve yemek, kahve içmekten daha etkili bir yöntem; özellikle elma gibi şeker oranı yüksek meyveler.

Nescafe yokki şu an uyku basınca türk kahvesi yicem 1 yemek kaşığı susuz kuru kuru bence işe yarar.
Yarın sabaha kabız olarak girmek istiyorsan olabilir.
 
Bir şey yapmani tavsiye ederim odaklanip bu telefonda gezmek olmamalı bence çünkü bir yerden sonra uyku geliyor hararet yapacak bir oyun oynayabilirsin PC'de veya resim cizebilirsin hobilerinden yapabileceğin varsa odak gerektiren onu yapabilirsin ben bir bilgisayarı elime alınca bir de yapamiyorsam sinirlenmeye başlıyorum yatmasam 3 gün yatmam 😂 ayrıca şunu söyleyeyim mesela şimdi yatsan kalkamayabilirsin ama 2 saat uyuyunca şahsen ben zimba gibi kalkiyorum artık vücut derin uykuya mi dalmıyor ne oluyor bilmem 3 saate kadar uyursam kolay kalkıyorum ama ikindiden sonra hafif bir baş ağrısı yapabiliyor her zaman değil ama diğer türlü 7 saate kadar kalkarken bir tık sıkıntı olabiliyor 9 saatten sonrası da baş ağrısı yapıyor kalkinca öğleden sonra geçiyor herkesin vücudu farklı tabii.
 
Hiç bir şey yapmadan bilgisayar başında sabahladığımı hatırlıyorum ayrıca sabahladığım günün akşamına kadar da uyumamıştım :D oyun severler için en iyi uyumama yöntemi bence
 

Yeni konular

Geri
Yukarı