F forummanyagı Centipat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #11 cinar_yasarrr dedi: Bu rehberimde detaylıca yağ yakım var. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Okudum eline saglık. Bir şey soracağım kac ayda gider yağlar.
cinar_yasarrr dedi: Bu rehberimde detaylıca yağ yakım var. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Okudum eline saglık. Bir şey soracağım kac ayda gider yağlar.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.961 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2024 #12 forummanyagı dedi: Okudum eline sağlık. Bir şey soracağım kaç ayda gider yağlar. Genişletmek için tıkla... O sizin diyetinize ve yağlarınıza göre değişir. Çok yağlı olmayan birisi düşük yağ oranına gelmesi için 2-3 ay yeterlidir.
forummanyagı dedi: Okudum eline sağlık. Bir şey soracağım kaç ayda gider yağlar. Genişletmek için tıkla... O sizin diyetinize ve yağlarınıza göre değişir. Çok yağlı olmayan birisi düşük yağ oranına gelmesi için 2-3 ay yeterlidir.
O ozymandias11 Hectopat Katılım 9 Mart 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 3 Mart 2024 #13 Çok fazla yağ fazlan yoksa kardiyo yapmak yerine kas çalış. Vücutcular sırf kas kazanmak için biraz yağlanıyorlar. Kas antrenmanında kalori yakarsın güçlenen kas daha fazla enerji harcar.
Çok fazla yağ fazlan yoksa kardiyo yapmak yerine kas çalış. Vücutcular sırf kas kazanmak için biraz yağlanıyorlar. Kas antrenmanında kalori yakarsın güçlenen kas daha fazla enerji harcar.