Nasıl yakışıklı olunur?

Özgüvenli ol ve spor yap daha gençsin sivilce ve lekeler geçici istersen cildiyeye gözükebilirsin saç içinde klasik fön
Fön falan işe yaramaz benim saçımda. Aşırı sert, kırılmış, kalın. Hatta beyazlamaya bile başladı. Ben fazla takıntılıyım. Acaba stresten dolayı mı böyle?

Bu yaşta bunlarla uğraşma.
16 yaşında uğraşmayıp kaç yaşında uğraşacağım?

Bitkisel yağ öneriniz var mı?

Fön falan işe yaramaz benim saçımda. Aşırı sert, kırılmış, kalın. Hatta beyazlamaya bile başladı. Ben fazla takıntılıyım. Acaba stresten dolayı mı böyle?

Irsi yani genden kaynaklıda olabilir dert etmene gerek yok her şeyin çaresi var ölümün yok kardeşim benim

Hocam, bu yaşta bunlara takılmayın lütfen. Kendinize yazık. Hatta hiçbir zaman takmayın. Siz sporunuzu yapın, kepçe kulak için uzun saç öneririm. Bende de aynı sorun var, saçımı uzattığımda ortadan az da olsa kalkıyor. Ergenlikte olduğunuz için bence sivilce normal, ama dediğim gibi bunları takmayın. Kendinizi geliştirin, sadece.

Cildiye dokdoruna gidip danışmanı tavsiye ederim ilk önce saçın sivilce ve lekeler için

Bu kadar kafaya takma bunları bu yaşta bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…