Nasıl yakışıklı olunur?

Özgüvenli ol ve spor yap daha gençsin sivilce ve lekeler geçici istersen cildiyeye gözükebilirsin saç içinde klasik fön
Fön falan işe yaramaz benim saçımda. Aşırı sert, kırılmış, kalın. Hatta beyazlamaya bile başladı. Ben fazla takıntılıyım. Acaba stresten dolayı mı böyle?

Bu yaşta bunlarla uğraşma.
16 yaşında uğraşmayıp kaç yaşında uğraşacağım?

İlk önce giyinmeni değiştirmeni öneririm bir tarzın olsun ve özgün olsun kendini yansıtsın.
Saç konusunda bitkisel yağlar ile bakım yap ve saçını uzat, saçlar uzadığı an kulakların daha az göze çarpacak.
Yüz için maske vs kullanabilirsin cildine uygun olması şartıyla.
Ve beslenmeni dengeli yapmalısın abur cubur azaltılmalı.
Bitkisel yağ öneriniz var mı?

Fön falan işe yaramaz benim saçımda. Aşırı sert, kırılmış, kalın. Hatta beyazlamaya bile başladı. Ben fazla takıntılıyım. Acaba stresten dolayı mı böyle?

Irsi yani genden kaynaklıda olabilir dert etmene gerek yok her şeyin çaresi var ölümün yok kardeşim benim :)

Kızlar çirkin doğunca makyaj yapıp, estetik ameliyat olup güzel olabiliyor. Ben çirkinim. Erkek olduğum için bunları da yapamam. Nasıl yakışıklı olurum?

(Yaşım: 16)

Sorunlar:
  • Çok zayıfım (yesem de kilo almıyorum).
  • Saçım tamamen sert, kalın ve kırılmış.
  • Zayıf olduğum için kulaklarım kepçe.
  • Burnum büyük ve şekli çok kötü.
  • Yüzüm sivilce ve lekelerle dolu.
Hocam, bu yaşta bunlara takılmayın lütfen. Kendinize yazık. Hatta hiçbir zaman takmayın. Siz sporunuzu yapın, kepçe kulak için uzun saç öneririm. Bende de aynı sorun var, saçımı uzattığımda ortadan az da olsa kalkıyor. Ergenlikte olduğunuz için bence sivilce normal, ama dediğim gibi bunları takmayın. Kendinizi geliştirin, sadece.

Kızlar çirkin doğunca makyaj yapıp, estetik ameliyat olup güzel olabiliyor. Ben çirkinim. Erkek olduğum için bunları da yapamam. Nasıl yakışıklı olurum?

(Yaşım: 16)

Sorunlar:
  • Çok zayıfım (yesem de kilo almıyorum).
  • Saçım tamamen sert, kalın ve kırılmış.
  • Zayıf olduğum için kulaklarım kepçe.
  • Burnum büyük ve şekli çok kötü.
  • Yüzüm sivilce ve lekelerle dolu.
Bu kadar kafaya takma bunları bu yaşta bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı