Nasıl yakışıklı olunur?

İşin kısası, paran varsa adamsın; tip bir işe yaramaz, 20 yaşından sonrası için söylüyorum

Benim babam 47 yaşında, saçı hala siyah. Benim saçım stresten beyazladı. Ben her şeye takılıyorum. Mesela telefonun arkaplanında bir şey açık kalınca uyuyamıyorum, gözlüğümde kir kalınca tüm günümü kendime zehir ediyorum, 11 yaşımdan beri gelecekte işsiz kalmamak için yazılımla ilgili projeler yapıyorum.

Hocam, 5 sene sonra bence buradaki yazılara bakıp kendine güleceksin. Ne saçma şeylere takıyorum diye. O yüzden hiçbir şeye takılma.

Hocam, 5 sene sonra bence buradaki yazılara bakıp kendine güleceksin. Ne saçma şeylere takıyorum diye. O yüzden hiçbir şeye takılma.
Doğduğumdan beri takıntılıyım. 5 seneye kadar muhtelemen ya kalp krizinden ya da başka bir şeyden *lmüş olacağım.

Tam tersi psikolojik destek almazsa delirir bile. Adam kendini goblin olarak görüyor kendini bu kadar değersizleştirmesi hiç normal değil ya arkadaş yapmayı bile kendine layık görmüyor.

Doğduğumdan beri takıntılıyım. 5 seneye kadar muhtelemen ya kalp krizinden ya da başka bir şeyden *lmüş olacağım.

Böyle saçma sapan düşünceler daha fazla takmanıza sebep oluyor, bunları bir kenara bırakın yoksa düşünmekten kendinizi alıkoyamazsınız.

Dostum psikolojik destek al bence yanlış anlama ama böyle düşünmen bu yaş için bence normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…