Shadownight
Decipat
Hocam sondaki emoji gözükmüyor.Sen hiç sokakta 175 saat boş boş oturdun mu? Oturmadın. Zaman kaybı olduğunu biliyor musun? Biliyorsun. Bence tartışmayı ben kazandım susabilirsin![]()
Hocam sondaki emoji gözükmüyor.Sen hiç sokakta 175 saat boş boş oturdun mu? Oturmadın. Zaman kaybı olduğunu biliyor musun? Biliyorsun. Bence tartışmayı ben kazandım susabilirsin![]()
Hocam sondaki emoji gözükmüyor.
Benim babam 47 yaşında, saçı hala siyah. Benim saçım stresten beyazladı. Ben her şeye takılıyorum. Mesela telefonun arkaplanında bir şey açık kalınca uyuyamıyorum, gözlüğümde kir kalınca tüm günümü kendime zehir ediyorum, 11 yaşımdan beri gelecekte işsiz kalmamak için yazılımla ilgili projeler yapıyorum.Bende yakışıklı değilim hocam arkadaş olmamaya kadar gitmedi ama kendin diyorsun saçım beyazladı diye yüksek ihtimal genetik olabilir ama stres ve kafaya takmakda bunu hızlandırmıştır sırf bazı şeyleri kafaya taktığım için kafama yaralar çıkardı benim de tek yapabileceğiniz şey bu yaşta sivilceler için cildiyeye gitmek ki bu yaşta çok normaldir ayrıca kilo almak sen insansın yaktığından fazla kalori alırsan her türlü kilo alacaksın.
Hocam, 5 sene sonra bence buradaki yazılara bakıp kendine güleceksin. Ne saçma şeylere takıyorum diye. O yüzden hiçbir şeye takılma.Benim babam 47 yaşında, saçı hala siyah. Benim saçım stresten beyazladı. Ben her şeye takılıyorum. Mesela telefonun arkaplanında bir şey açık kalınca uyuyamıyorum, gözlüğümde kir kalınca tüm günümü kendime zehir ediyorum, 11 yaşımdan beri gelecekte işsiz kalmamak için yazılımla ilgili projeler yapıyorum.
Doğduğumdan beri takıntılıyım. 5 seneye kadar muhtelemen ya kalp krizinden ya da başka bir şeyden *lmüş olacağım.Hocam, 5 sene sonra bence buradaki yazılara bakıp kendine güleceksin. Ne saçma şeylere takıyorum diye. O yüzden hiçbir şeye takılma.
Hocam, 5 sene sonra bence buradaki yazılara bakıp kendine güleceksin. Ne saçma şeylere takıyorum diye. O yüzden hiçbir şeye takılma.
Doğduğumdan beri takıntılıyım. 5 seneye kadar muhtelemen ya kalp krizinden ya da başka bir şeyden *lmüş olacağım.
Doğduğumdan beri takıntılıyım. 5 seneye kadar muhtelemen ya kalp krizinden ya da başka bir şeyden *lmüş olacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.