YKS puanları açıklanınca karar vereceğim artık onun dışında dışarıda arkadaşalarımla buluşuyorum gazete dergi okuyorum işe gidiyordum normalde ama dün istifa ettim artık daha çok YouTube ile ilgileniyorum.
Bazı aileler çok baskıcı ve kurallı oluyor ya da çocuklarının hayatlarını yaşamasına bile engel oluyorlar neredeyse. Bu yüzden olabilir. Yinede saygı göstermek lazım ne olursa olsun. Onlarda kötülükleri için yapmıyor ya.
Arkadaşların yaşları 19-20'ye vurduğunda böyle konuşacaklarını sanmıyorum veya tek başına eve çıkınca rahatlığın ve yalnızlığın getireceği sorunlarla karşılaşınca anam anam diye ağlarlar.
Arkadaşların yaşları 19-20'ye vurduğunda böyle konuşacaklarını sanmıyorum veya tek başına eve çıkınca rahatlığın ve yalnızlığın getireceği sorunlarla karşılaşınca anam anam diye ağlarlar.
Hocam bence aile evini istemeyen insanlar anam anam diye ağlamazlar. Üniversiteye gittiğim zaman yani 3 senedir tek yaşıyordum. Ve asla anam anam diye ağlamadım aksine çok mutluydum. Ailevi sorunlar bittikten sonra tekrar rahat ve kendi düzenimin olduğu tek başıma yaşayabildiğim evime geçeceğim ve tekrardan çok daha mutlu biri olacağım.