KS KS T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.614 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 1 Temmuz 2021 #31 XEfe.Bey dedi: Neden öyle diyorsunuz aile ile yaşamak güzeldir. Genişletmek için tıkla... Kendi paranızı kazanıyorsanız elbette güzeldir, yoksa güzel değil. Finansal olarak birine bağlı olmak bana göre dünyanın en kötü şeylerinden biri.
XEfe.Bey dedi: Neden öyle diyorsunuz aile ile yaşamak güzeldir. Genişletmek için tıkla... Kendi paranızı kazanıyorsanız elbette güzeldir, yoksa güzel değil. Finansal olarak birine bağlı olmak bana göre dünyanın en kötü şeylerinden biri.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 1 Temmuz 2021 #32 Tekin Alakuş dedi: Kendi paranızı kazanıyorsanız elbette güzeldir, yoksa güzel değil. Finansal olarak birine bağlı olmak bana göre en kötü şeylerden biri. Genişletmek için tıkla... Yani girip her yaz kazanıyorum ama haklısın.
Tekin Alakuş dedi: Kendi paranızı kazanıyorsanız elbette güzeldir, yoksa güzel değil. Finansal olarak birine bağlı olmak bana göre en kötü şeylerden biri. Genişletmek için tıkla... Yani girip her yaz kazanıyorum ama haklısın.