Nasıl yazılım öğrenirilir?

Kursu bitirdikten sonra algoritma öğrenmeye başlarsın. Türkçe alt yazı gayet başarılı ve İngilizceni geliştirmende de faydalı olabilir. 10 tane kurs aldıysam 8 Türkçe 2 İngilizce almışımdır 2 İngilizce kursun verdiği özen ve düzgün anlatımı 8 kursta bulamadım şimdiye kadar.

Kursu bitirdikten sonra algoritma öğrenmeye başlarsın. Türkçe alt yazı gayet başarılı ve İngilizceni geliştirmende de faydalı olabilir. 10 tane kurs aldıysam 8 Türkçe 2 İngilizce almışımdır 2 İngilizce kursun verdiği özen ve düzgün anlatımı 8 kursta bulamadım şimdiye kadar.
Kesinlikle yazılım Ingilizce çalışılmalı bence de.

Kesinlikle yazılım İngilizce çalışılmalı bence de.

Hem kulak aşinalığı için hem de bilmiyorum bana mı denk geldi ama izlediğim ne kadar Türkçe kurs-rehber-video varsa ezberletip geçiyorlar resmen ve mantığını güzel anlatamıyorlar. Ama yabancılar daha çok mantığını öğretmeye çalışıyorlar gibi geliyor bana.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı