Nasıl yüce bilge olunur?

707286

Centipat
Arkadaşlar sorunun komik geldiğinin farkındayım :D Ancak gerçekten, ben böyle filmlerde gördüğünüz sakallı, oturup öğütler veren, öğrencileri olan asyalı bilgeler gibi olmak istiyorum :D

1720474668833.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sorunun komik geldiğinin farkındayım :D Ancak gerçekten, ben böyle filmlerde gördüğünüz sakallı, oturup öğütler veren, öğrencileri olan asyalı bilgeler gibi olmak istiyorum :D

Eki Görüntüle 2246336
Sakal bırak saçı beyaza boya. Çekik gözlü olman lazım ameliyat ol. Sonra kitap oku ya da salla bir şey zaten inanır millet.

Oldukça deneyimli, okumuş, normalin üstünde bilgi birikimi, yol gösterici, mantığını güzel kullanıp harika çözümler üreten...

Sakal bırak saçı beyaza boya. Çekik gözlü olman lazım ameliyat ol. Sonra kitap oku ya da salla bir şey zaten inanır millet.
Öyle görünüşle falan olacaksa iş ben öyle bilgenin içine...

Videodaki adam, 35 yıldır adada tek başına yaşadığını(videoda 29 yazıyor ama 6 yıl geçti üzerinden), hiçbir canlıya zarar vermediğini söylüyor. Sonra düzeltiyor kendini.. Sadece sivrisinekleri öldürdüğünü belirtiyor. Onlarda çok rahatsız ediyormuş. Sonra da ekliyor:

"Sivrisinekleri öldüremeyecek kadar iradeli bir insan olamadım daha galiba."

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya da çok sevgili Ahmet Bedevi yani Manisa Tarzanımız.. "Ağaçların Babası"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana göre bu adamlardır bilge olanlar.. Bir işte sonuna kadar devam edip, bıkmadan çevresine yarar sağlayanlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı