Nasıl yüksek CPS yapılır?

ImortalSwerd

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, elimde Logitech M171 mouse var. Maksimum 8CPS yapabiliyorum. Bunu nasıl artırabilirim? Jitter deniyorum, onu bir türlü beceremedim. Butterfly deniyorum, mouse küçük geliyor. Drag da nasıl yapabilirim, bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fare drag Click mausu değil ama yine de dediklerimi deneyebilirsin. Drag Click için bant yapıştırmayı denedin mi? Öyle daha kolay drag Click yapabilirsin. Eğer yapamazsan makro kullanabilirsin. Mausunun driveri yoksa "X-Mause Button Control" uygulamasını indirerek mausuna makro atayabilirsin.

Bu fare drag Click mausu değil ama yine de dediklerimi deneyebilirsin. Drag Click için bant yapıştırmayı denedin mi? Öyle daha kolay drag Click yapabilirsin. Eğer yapamazsan makro kullanabilirsin. Mausunun driveri yoksa "X-Mause Button Control" uygulamasını indirerek mausuna makro atayabilirsin.
Bu uygulama ile Craftrise, Sonoyuncu gibi sunuculardan ban yer miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı