Nasıl yurt dışında kalabilirim?

UserHakan

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2021
Mesajlar
2.550
Makaleler
12
Çözümler
34
Yer
Mars
Merhabalar, aslında sorum belli ben artık yurt dışında kalmak istiyorum. Biliyorum iyi bir İngilizce şart benim seviyem ise orta bir seviyede İngilizce konuşuyorum. Ama artık gerçekten sıkıldım ve yurt dışında kalmanın imkanlarını arıyorum yani kısaca nasıl gidebilirim? Spor yolundan başka ne tarz fikirleriniz var. Eğer gidebilir isem eğitim konusunda zorluklar çeker miyim ve ne gibi sıkıntılar yaşarım sizlerden bunları duymak istiyorum. Öyle çok süper bir zekaya sahip değilim ama akıllıyım çok şükür. Dediğim gibi tavsiyeleriniz bekliyor olacağım teşekkürler.
 
Benimle aynı durumdasın tek fark İngilizce. İngilizcenizi geliştirmeniz lazım öbür türlü eğitimde zorluk yaşarsınız. Derdimi anlatacak kadar biliyorum tarzı şeyler kurtarmaz en az B1+ seviyesi gerek. Kamplar falan oluyor başka ailelerin yanında kalma tarzı veya otelde.
 
Dalgaya vurmamışlar dostum. Maalesef bu ülkeden gitmek istiyorsan son çareleri denemen lazım. Keşke bende deneyebilsem ama yabancı dilim yoktur :(
Zaten artık onun için gitmek istiyorum hatta sırf şuan olduğumuz durum yüzünden bile sevdiklerimi geride bırakmayı bile göze alıyorum diyebilirim. Ama gerçekten durum artık çok sıkıcı bir hal almaya başlıyor ve yaşadığımız durumu senin de görüyor olman lazım.
 

Geri
Yukarı