Kendini sadece kendi sınıfınla kıyaslama senin OBP olarak yaraştığın binlerce sınıf vardır. Şimdiden hem eğlen hem de notlarını yüksek tut zaten 2 hafta veriyorsun yazılı haftasına.
Kendini sadece kendi sınıfınla kıyaslama senin OBP olarak yaraştığın binlerce sınıf vardır. Şimdiden hem eğlen hem de notlarını yüksek tut zaten 2 hafta veriyorsun yazılı haftasına.
Keyif yerinde denmez de.. Akmasa da damlar kıvamında hayatım var. Her istediğim olmasa da bazı istediklerim oluyor işte. Her istediğim olsaydı alaaddin falan olurdum herhalde.
Bir ara böyle bir hastalık duymuştum. İnsanlar uçağa binince daha da fazla arttıklarından bahsediyorlardı. Tam hatırlamıyorum ama o hastalıksa doktorun fark etmemesi tuhaf olur. Devletteyse umrunda olmamıştır. Özele gitmenizi tavsiye ederim.
Yks'ye hazırlanıyorum. Açıkçası her şey benim için belirsiz. Mesela yaz tatilinde avustralya'ya da gidebilirim köyde kalıp amelelik de yapabilirim. Bu belirsizlik beni çok bayıyor. Üstüne ailemde gelince psikolojik okarak bitiyorum.