Nasılsınız? Hayat nasıl?

Dersler açısından güzel gitmesi teşekkür belgesine mi tekabül ediyor ben de orayı anlamadım ondan sordum ?
Bence güzel. Sınıfta 35 kişi varsa en fazla 7-8 kişi belge alıyordur veya daha azdır.

Bence güzel. Sınıfta 35 kişi varsa en fazla 7-8 kişi belge alıyordur veya daha azdır.
Kendini sadece kendi sınıfınla kıyaslama senin OBP olarak yaraştığın binlerce sınıf vardır. Şimdiden hem eğlen hem de notlarını yüksek tut zaten 2 hafta veriyorsun yazılı haftasına.

Kendini sadece kendi sınıfınla kıyaslama senin OBP olarak yaraştığın binlerce sınıf vardır. Şimdiden hem eğlen hem de notlarını yüksek tut zaten 2 hafta veriyorsun yazılı haftasına.
Okulumuzda 5 sınıf var en az 3 sınıfı da geçiyorumdur çünkü çok geri kafalı var. En iyi sınıf olarak biz varız.

Keyif yerinde denmez de.. Akmasa da damlar kıvamında hayatım var. Her istediğim olmasa da bazı istediklerim oluyor işte. Her istediğim olsaydı alaaddin falan olurdum herhalde.

İki tane ozel hastaneye gittim biri kulak ici travma demisti ilac verdi agrisi gecti ugultu duruyor

Yks'ye hazırlanıyorum. Açıkçası her şey benim için belirsiz. Mesela yaz tatilinde avustralya'ya da gidebilirim köyde kalıp amelelik de yapabilirim. Bu belirsizlik beni çok bayıyor. Üstüne ailemde gelince psikolojik okarak bitiyorum.

Neden gezemiyorsun? Bin bir otobüse git AVM'ye. Durumunuz yok ise en kötü mahallede bir gezersiniz.

en kısa sürede geçmesi dileğiyle. Sizde çözüm aramaya çalışın yapabiliyorsanız.

Aynı şey değil, zaten sürekli gezme bahanesiyle AVM'ye gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…