Nasılsınız? Hayat nasıl?

Bak madem öyle

Sırf bu YKS stresi beni çok bunalttı saçlarım bu yaşta beyazladı ve de vücüdum bu süreçde bana bol bol kan üretti çünkü sayısız sekilde burnum kanadı bende artık bıraktım okulu babam su tesisatçısı girdim yanına mesleği öğreniyorum (babam ilçemizdeki en iyi ustalardan bir tanesi) şu an sadece haftada bir gün çıraklık okuluna gidiyorum buralarda sıkıntı yok kazancamız çok güzel Allah'a şükürler olsun 2 hafta önce bayiden sıfır araba çıkarttık ama benim derdim içimde şu yaşıma kadar hiç kimse bana arkadaşlık yapmadı hiç kimse gel dışarıya çıkalım kahve içelim vs. diyenim olmadı nerede ne hata yapıyorum bilmiyorum hatamı yapıyorum onu bile bilmiyorum ama şunu biliyorum bir arkadaşım yok millet arkadaşlarıyla gezip çıkıyor benim daha bir arkadaşım bile yok bugün mesela okul çıkışı herkesin yanında kız arkadaşı ben ise sap gibiyim neyse taktım kulaklıkları açtım alttaki şarkıyı dinleye dinleye geldim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanı yalnızlık öldürür be usta.

Boş yapmayı sevmiyorsanız ve yeni nesile çok uymuyorsanız bu dönemde arkadaşlık yapmak zor birazcık. Bu arada hep babamın dükkanında çalışmak istemişimdir. Şöyle bir şansım olsa hiç okula başlamazdım ben.

Bak madem öyle.

Sırf bu YKS stresi beni çok bunalttı saçlarım bu yaşta beyazladı ve de vücüdum bu süreçde bana bol bol kan üretti çünkü sayısız sekilde burnum kanadı bende artık bıraktım okulu babam su tesisatçısı girdim yanına mesleği öğreniyorum (babam ilçemizdeki en iyi ustalardan bir tanesi) şu an sadece haftada bir gün çıraklık okuluna gidiyorum buralarda sıkıntı yok kazancamız çok güzel Allah'a şükürler olsun 2 hafta önce bayiden sıfır araba çıkarttık ama benim derdim içimde şu yaşıma kadar hiç kimse bana arkadaşlık yapmadı hiç kimse gel dışarıya çıkalım kahve içelim vs. diyenim olmadı nerede ne hata yapıyorum bilmiyorum hatamı yapıyorum onu bile bilmiyorum ama şunu biliyorum bir arkadaşım yok millet arkadaşlarıyla gezip çıkıyor benim daha bir arkadaşım bile yok bugün mesela okul çıkışı herkesin yanında kız arkadaşı ben ise sap gibiyim neyse taktım kulaklıkları açtım alttaki şarkıyı dinleye dinleye geldim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İnsanı yalnızlık öldürür be usta.

Aşırı boş yere stres yapmışsın calişsaydim hiçbiri olmayacaktı bunların. Ve sorunun şu sosyal ortamlarda bulunmaman muhtemelen. Benim de arkadaşım yok. Bende bana uygun, beni anlayacak, bana destek çıkacak, hoşlanma-hayranlık duyma değil aşk diyebileceğim ilişki istiyorum. Ama zamanla işte. Sizi siz olduğunuz için seven birisini eninde sonunda bulursunuz merak etmeyin. Ve arkadaş konusunda dediğim gibi, sosyal ortamlarda takılın, birilerinin yanına oturun kafelerde. Düzgün seçin arkadaşlarınızı en önemli uyarımdır. Olmadı mı? Profesyonel yardım al dediğim gibi (pisikiystrist, psikolog)

Boş yapmayı sevmiyorsanız ve yeni nesile çok uymuyorsanız bu dönemde arkadaşlık yapmak zor birazcık. Bu arada hep babamın dükkanında çalışmak istemişimdir. Şöyle bir şansım olsa hiç okula başlamazdım ben.

Kücüklüğümden beri böyle be usta yeni nesil diye bir alakası yok
Evet çok sükür bçyle bir şannsım var.

Artık sıkılmaya başladım, her şeyden. Okulda insanlar benden nefret ediyor. Bunları çok umursamıyorum ancak evde tek yaptığım şey internette takılmak. Gezemiyorum.

Neden gezemiyorsun? Bin bir otobüse git AVM'ye. Durumunuz yok ise en kötü mahallede bir gezersiniz.

Ailevi sorunlar parasal sorunlar sağlık sorunları.

Aynen öyle.

:( en kısa sürede geçmesi dileğiyle. Sizde çözüm aramaya çalışın yapabiliyorsanız.

Aşırı boş yere stres yapmışsın calişsaydim hiçbiri olmayacaktı bunların. Ve sorunun şu sosyal ortamlarda bulunmaman muhtemelen. Benim de arkadaşım yok. Bende bana uygun, beni anlayacak, bana destek çıkacak, hoşlanma-hayranlık duyma değil aşk diyebileceğim ilişki istiyorum. Ama zamanla işte. Sizi siz olduğunuz için seven birisini eninde sonunda bulursunuz merak etmeyin. Ve arkadaş konusunda dediğim gibi, sosyal ortamlarda takılın, birilerinin yanına oturun kafelerde. Düzgün seçin arkadaşlarınızı en önemli uyarımdır. Olmadı mı? Profesyonel yardım al dediğim gibi (pisikiystrist, psikolog)

Sosyal ortamlara çok girdim tek girdim tek kahve içtim tek yemek yedim tek çıktım belki o bile beni etkilemiştir.

Ben de şarkı öneriyim bari:my ordinary life, skyfall, living live in the night, fairytale. Baş ağrım geçerse çalışmaya başlayacağım da 1.5 yıldır her gün ağrıyor bu aralar iyice arttı.
Benimde son 1 yildir kulagimda hep çınlama var doktor doktor gezdik hepsi baska bir sey dedi bende anlamadim ne oldugunu bildigim tek sey denize atlarken oldugu denize girdigimse vesaire cok agri yapiyor ozellikle hasta olunca dahada artiyor uyutmuyor

Yine dene bu kadar basit.

Baktınız olmuyor, bir pisikiystrist'e görünün durumunuz yoksa devlet pisikiystristleri var.

Durumluk olay değil be usta durumumuz Allah'a çok sükür 4 4'lük ev araba para dükkan her şey var esnafız neticede ama dert para değilki pisikiyatriye gittiğimde bana arkadaş bulamayacak ki ve de benim içimi bu şarkı serinletiyor.

Benim de son 1 yıldır kulagimda hep çınlama var doktor doktor gezdik hepsi baska bir şey dedi bende anlamadim ne oldugunu bildigim tek şey denize atlarken oldugu denize girdigimse vesaire cok agri yapiyor ozellikle hasta olunca daha da artiyor uyutmuyor.

Hocam birkaç doktora daha görünün bence yoksa bu geçecek bir şeymiş gibi durmuyor. Bu konulardan anlamasam da bunu söyleyebilirim sanırım.

Durumluk olay değil be usta durumumuz Allah'a çok sükür 4 4'lük ev araba para dükkan her şey var esnafız neticede ama dert para değilki pisikiyatriye gittiğimde bana arkadaş bulamayacak ki ve de benim içimi bu şarkı serinletiyor.

Arkadaş bulmana çok yardımcı olacak hocam. Deneyin işte. Bana güvenin bir deneyin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı