Bak madem öyle
Sırf bu YKS stresi beni çok bunalttı saçlarım bu yaşta beyazladı ve de vücüdum bu süreçde bana bol bol kan üretti çünkü sayısız sekilde burnum kanadı bende artık bıraktım okulu babam su tesisatçısı girdim yanına mesleği öğreniyorum (babam ilçemizdeki en iyi ustalardan bir tanesi) şu an sadece haftada bir gün çıraklık okuluna gidiyorum buralarda sıkıntı yok kazancamız çok güzel Allah'a şükürler olsun 2 hafta önce bayiden sıfır araba çıkarttık ama benim derdim içimde şu yaşıma kadar hiç kimse bana arkadaşlık yapmadı hiç kimse gel dışarıya çıkalım kahve içelim vs. diyenim olmadı nerede ne hata yapıyorum bilmiyorum hatamı yapıyorum onu bile bilmiyorum ama şunu biliyorum bir arkadaşım yok millet arkadaşlarıyla gezip çıkıyor benim daha bir arkadaşım bile yok bugün mesela okul çıkışı herkesin yanında kız arkadaşı ben ise sap gibiyim neyse taktım kulaklıkları açtım alttaki şarkıyı dinleye dinleye geldim
İnsanı yalnızlık öldürür be usta.
Boş yapmayı sevmiyorsanız ve yeni nesile çok uymuyorsanız bu dönemde arkadaşlık yapmak zor birazcık. Bu arada hep babamın dükkanında çalışmak istemişimdir. Şöyle bir şansım olsa hiç okula başlamazdım ben.