Nasılsınız? Hayat nasıl?

Ya ölmezsen daha da sıkıntı.

Tırı tercih ederim.

Bakın, kimsenin hayatı kusursuz değil. İllaki bu tür kötü dönemlerden geçiyor herkes. Aile baskısı çok fazla çeken var. Geçmiş olsun hu arada olabilir o tür hastalıklar merak etmeyin sağlığınıza kavuşursunuz 😄 son olarak, zeka kısmını dert etmeyin çünkü önemli olan YKS. YKS için iyi bir not tutturun bu kadar zekiyseniz. Okuyun bir geleceğiniz olsun bence. Size kalmış tabii ki.

İnanın bana okulu bıraktım sebebi de bu YKS daha bu 18 yaşıma gelmeden saçımın birazı beyazladı ya ak saçlar çıkmaya başladı.

Bakın, kimsenin hayatı kusursuz değil. İllaki bu tür kötü dönemlerden geçiyor herkes. Aile baskısı çok fazla çeken var. Geçmiş olsun hu arada olabilir o tür hastalıklar merak etmeyin sağlığınıza kavuşursunuz 😄 son olarak, zeka kısmını dert etmeyin çünkü önemli olan YKS. YKS için iyi bir not tutturun bu kadar zekiyseniz. Okuyun bir geleceğiniz olsun bence. Size kalmış tabii ki.
Zaten zeki değilim de iq yüksek çıktı işte. Ben böyle dönemden geçmiyorum direkt böyle dönemlerden çıkmıyorum. Sadece bu yılın azıcık özetini geçtim de bundan farklı büyük ihtimal 20'ye yakın olay olmuştur.

Tırı tercih ederim.

İnanın bana okulu bıraktım sebebi de bu YKS daha bu 18 yaşıma gelmeden saçımın birazı beyazladı ya ak saçlar çıkmaya başladı.

Hocam iyi misiniz? Çok fazla stres yapmışsınız. Benim burada yapacağım Max şey öneri vermek. Lütfen profesyonel birinden yardım alın. Ve YKS için çok boş yere stres yapmışsınız. Bir sene olmadı mi? Daha kaç sene şansın var?

Anladım 😂😋 hocam bu sizin için önemli gelmeyebilir ama ciddiyim bu konuda bu çok şey ifade edecek sizin için gelecekte. Kimse "amele" olmak için çalışmıyor. Ders çalışmak ilk başta sıkıcı gelebilir ama zamanla alışkanlık haline getirebilirsin. İlk başlarda 45 dakika ila 1saat ders çalış. Bu süreyi her gün artır. Okuldan gelince ders çalışmak istemiyorsan 3 saat sonra çalış o zaman başla. Kendine haftada bir tatil günü ayarla ve bu tatil gününde hiç ders çalışma istediğini yap. Emin ol çok önemli bir şey bu çok pişman olursun ileride. Düşündüğüm için yazdım seni.
Hocam zaten 11. sınıf oldum 1 senem kaldı, derslerime bu aralar çalışmasam da üniversite sınavına çalışmaya başlayacağım. Hedefim hukuk, eğer başaramazsam MSÜ veya PMYO.

Yabancı şarkılarda dinliyorum. Sabah erkenden ezan namazını dinlemek için erkenden kalkıyorum param olduğu zaman gazlı içecekler mesela kola falan alıp kafa dağıtıyorum sınavlarımda fena değıl arkadaşlar ile takılmaca kavgaya gitmek gibi bomba gibiyim. Sadece piskolojim bozuk çabuk sinirleniyorum başka herşey mis gibi.

Zaten zeki değilim de iq yüksek çıktı işte. Ben böyle dönemden geçmiyorum direkt böyle dönemlerden çıkmıyorum. Sadece bu yılın azıcık özetini geçtim de bundan farklı büyük ihtimal 20'ye yakın olay olmuştur.
Bir de içimin gittiği nokta 35-45 arası net yapmıştım ilk denemede. Yazın yarım yamalak bir çalışmayla 2 ayda daha konuların yarısına gelmeden 74.5 net yapıyordum. Güzelim netler de gitti 47 yaptım geçen denemede.

Hocam zaten 11. sınıf oldum 1 senem kaldı, derslerime bu aralar çalışmasam da üniversite sınavına çalışmaya başlayacağım. Hedefim hukuk, eğer başaramazsam MSÜ veya PMYO.

Hocam ders calışmazsanız avucunuzu yalarsınız biraz o durumda. Hukuk biraz çalışkanlık isteyen bir şey. Başarılar başla artık çok sevinirim senin adına.

Yabancı şarkılarda dinliyorum. Sabah erkenden ezan namazını dinlemek için erkenden kalkıyorum param olduğu zaman gazlı içecekler mesela kola falan alıp kafa dağıtıyorum sınavlarımda fena değıl arkadaşlar ile takılmaca kavgaya gitmek gibi bomba gibiyim. Sadece piskolojim bozuk çabuk sinirleniyorum başka her şeymiş gibi.

Kavgalardan kaçının bence. Nedenini anlatmama gerek yok sanırım onun dışında,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gelin ikimiz dinleyelim. Ve daha birçok aktivite var yapabileceğiniz.

Bir de içimin gittiği nokta 35-45 arası net yapmıştım ilk denemede. Yazın yarım yamalak bir çalışmayla 2 ayda daha konuların yarısına gelmeden 74.5 net yapıyordum. Güzelim netler de gitti 47 yaptım geçen denemede.

Hocam düzenli bir çalışmayla hala düzeltebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı