- Makaleler
- 23
Fistik gibiyim 
Ooh ağabey sen hala burada mıydın be seni 2017'den beri takip ediyorumFistik gibiyim![]()
Attopat TuttopatOoh ağabey sen hala burada mıydın be seni 2017'den beri takip ediyorum![]()
Daha dün 4 aralığa kadar ifade bırakma yasağı aldım. Ondan dolayı üzgünüm.
Bana da yok. Çok saçma bir ceza.Me too brother, me too. 4 Aralığa kadar beğenme yok bize, hüğ.
Genshin oynamak istiyordum çok pis, indiremediğimi görünce sinirim çok pis bozuldu, hevesim kursağımda kaldı. Çorba reyize döndüm.
Eğer işlemcide dahili ekran kartı varsa onboard çalıştırmanı öneririm.İyiyim fakat ekran kartım arızalı maalesef. Canlı dersin ortasında görüntü gidiyor, kendi kendine kapanıyor vs. O biraz yoruyor.
Canlı ders esnasında 1-2 gündür öyle kullanıyorum. Görüntü pek güzel olmuyor biraz bulanık ama işimi görüyor en azından.Eğer işlemcide dahili ekran kartı varsa onboard çalıştırmanı öneririm.
Ekran kartı ile bulanık oluyor mu? Dahili ekran kartı sürücüsünü indirdin mi? Çözünürlük ayarlarına baktın mı? Bence bunu düzeltmek için ayrı bir konu açmalısın ama sen bilirsin.Canlı ders esnasında 1-2 gündür öyle kullanıyorum. Görüntü pek güzel olmuyor biraz bulanık ama işimi görüyor en azından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.