Furkan hocam, biraz kendi kafanızdaki kalıpları kırın bence.Hayır yok, normal bir insanım hocam ama psikolojimin 2023'den beri pek iyi olduğu söylenemez. Fakat bazenleri mutlu ve düşünceli Furkan, bazenleri acımasız ve kırıcı Furkan olabiliyor.
Belki yanlış bir şey diyorum ama bir kere kafayı bozsanız moraliniz için olumlu etkisi görebilirsiniz. Yine de tabii ki alkol kullanmak için geçerli bir sebep değil.Alkol dostumuz değil ama içme diye seni de durduramam, içini dökünce rahatladığında nasıl hissettiğini anlatırsın.
Söylediklerin beni motive etti hocam, İstanbul'a bu yaz taşındım, ilçelere alıştım sayılır. Sadece görüşebildiğim 1 arkadaşım var, okul açılınca arkadaşlarım olursa beraber bir ara kafayı buluruz sanırım...Furkan hocam, biraz kendi kafanızdaki kalıpları kırın bence.
- Benim moralim çok kötü.
- Niye hep mutsuzum ya?
- 16 yıldır yüzüm gülmedi.
Buna benzer cümleler sizdeki kalan enerjiyi de söküp atıyor. Yapmanız gereken de o Furkan'ı ve o duyguları söküp atmak. Yoksa ergenlik bitene kadar böyle kalırsınız.
Belki yanlış bir şey diyorum ama bir kere kafayı bozsanız moraliniz için olumlu etkisi görebilirsiniz. Yine de tabii ki alkol kullanmak için geçerli bir sebep değil.
Yanlış anlaşılmasın, kullanın demiyorum. Ama bazen alkol içindeki canavarı ortaya çıkaran bir anahtar gibi.
Arkadaş ortamıyla farklı oluyor.
Bende şuan ki ve ileri ki hayatınızda başarılı kapıların size açılmasını bekliyorum, tabii anahtar da siz olacaksınız@Achlyis ben size öğüt veriyorum, yardımcı oluyorum falan ama benim de yaş 16
Yine de yardımım dokunduysa ne mutlu bana.
Okulunuzda başarılar diliyorum o halde![]()
Ha bir de son tavsiye olarak.Bende şu an ki ve ileri ki hayatınızda başarılı kapıların size açılmasını bekliyorum, tabii anahtar da siz olacaksınız![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.